banner392

CHP Milletvekili Oğuz Noyan’ın düşünceleri doğru çıktı.

Silivri’ye giden Pamukovalılarla İstanbul çıkışında mola verilen tesislerde karşılaşan Oğuz Noyan bir süre sohbet etti. Kendilerinde Silivride Savcıların Ergenekon tutukluları ile ilgili verecekleri esas mütala ile ilgili pek ümütkli olmadığını söyledi.

CHP Milletvekili Oğuz Noyan’ın düşünceleri doğru çıktı.
 Duruşma öncesi bir internet sitesine açıklamalarda bununan Oğuz Noyan ın söyledikleri doğru çıktı. Duruşma nın 1. günü duruşmalar bitmedi ve ikinci güne kaldı.
İŞTE OĞUZ NOYAN IN SÖYLEDİKLERİ İNTERNET SİTELERİNE BÖYLE DÜŞTÜ
CHP Milletvekili Oğuz Oyan Ergenekon davasını izlemek üzere bulunduğu Silivri’deki izlenimlerini Odatv ile paylaştı.
Oyan, “Bugün buradan bir şey çıkması zor görünüyor. Niyetleri belli. Dışarıda kalabalık, gerilim, tansiyon var ve dışarının basıncı içeriye yansıyor. Bugünü tatil etmenin yolunu bulacaklardır” dedi.
Burada terör örgütü yargılanmıyor. Burada terör mahkemesi var. Sadece buradaki sanıklar için değil, Türkiye’deki tüm aydınlık kesimler üzerine ve terör yararına bir dava süreciyle karşı karşıyayız” diyen Oyan, yargının silah olarak kullanıldığını belirterek, “Bu dava kadar yargının silah olarak kullanıldığını gösteren az örnek var. Buna Odatv davasını da katabiliriz. Bu da siyasi bir davadır” diye konuştu.
Oyan, “Öyle anlaşılıyor ki bu güdümlü mahkeme içeridekileri bırakma niyetinde değil. Sanıkların büyük bölümü için ağır cezalar verilecek bir sürece doğru gidiyorlar. Bu Cumhuriyetçilere karşı bir savaş mahkemesi. Türkiye Cumhuriyeti temellerine karşı bir savaş mahkemesi bu. Bir terör yaratma mahkemesi” ifadelerini kullanarak“Buradan adalet beklenemez” dedi.


 
Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2012, 01:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER