banner392

Cem Uzan’dan Şarkıcı Nez’e 100 bin tl lik tazminat davası

Şarkıcı Nez'in "Beni çiftliğe kapattı" dediği işadamı Cem Uzan'dan sert tepki geldi.

Cem Uzan’dan Şarkıcı Nez’e 100 bin tl lik tazminat davası

İŞTE O AÇIKLAMA
Bir takım yazılı ve internet medyasında Uzanlar beni çiftliğe kapattı başlığı ile şarkıcı Nez tarafından yapılan bir takım gerçeğe aykırı açıklamalara yer verilmiştir.
Şarkıcı Nez, açıklamasında müvekkilimiz Cem Uzan’ın kendisine albüm teklifi yapmak üzere bir uçakla çiftliğine götürdüğünü ve 1,5 ay süreyle burada tutulduğunu ileri sürmüştür.

NEZ: 1.5 AY DIŞARI ÇIKARTMADI
Bu ifade baştan sona hayal mahsulü, gerçek dışı ve iftira niteliğindedir.
Müvekkilimiz Cem Uzan, şarkıcı Nez’e albüm teklifinde bulunmadığı, kendisini uçak ile çiftliğine getirtmediği, 1,5 ay çiftliğinde tutmadığı gibi bugüne kadar kendisi ile hiç karşılaşmamış, tanışmamıştır. Ayrıca müvekkilimizin kullandığı çiftliğe uçak ile gitmek de mümkün değildir.
Şarkıcı Nez, yeni albümünün tanıtımını yaparken medyada daha fazla yer almak amacıyla olsa gerek müvekkilimiz Cem Uzan’ın adını kullanma gayretkeşliği içine girmiştir.
Ancak müvekkilimiz hiç karşılaşmadığı, hiç tanışmadığı, hiç görüşmediği kişilerin kendi adına kullanarak medyada yer almasına izin vermeyecektir.
Bu bağlamda gerçeğe aykırı, hayal ürünü açıklamaları nedeniyle şarkıcı Nez hakkında 100.000.-TL’lik tazminat davası hafta başında açılacak, bu tip kendini bilmezliklere hiçbir zaman prim verilmeyecektir.
Kamuoyunun bilgisine sunarız.
Cem UZAN
Vekili

Av. Ferhat ÜNALAN
 

 

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2022, 00:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ne akala
ne akala - 13 yıl Önce

bu haberin pamukovayı ilgilendiren yanı nedir ???? kalmışsa kalmış paparazilkten başka bişi değil.... böyle haberleri sizde yaparsanız artık sende mi bürütüs derim....

SIRADAKİ HABER