banner392

Sakarya Nehri Üzerine bir Hidroelektrik Santral daha

Sakarya Nehri üzerine Pamukova Çardak ve Cihadiye Mahallesi sınırları içinde kalan bölgede yapılana başlanan HES (Hidro Elektrik Santral) Projesi ile birlikte gölet çevresinde Reaksiyon Çalışması da yapılacak.

Sakarya Nehri Üzerine bir Hidroelektrik Santral daha

 Pamukova Belediye Başkan Cevat Keserproje alanında incelemeler yaptı. beraberinde incelemelere katılan Pamukova Belediyesi teknik kadrosu ile birlikte Pamukova Belediyesince yapılacak olan Rekreasyon çalışmasının sınırlarını belirledi.

Cevat Keser  “ Hayalım” dediği HES projesi ile ilgili şunları söyledi

‘ BÜGÜNE KADAR SAYISIZ PARK BAHÇE HAYATA GEÇİRDİK’

Sakarya Nehri Çardak-Cihadiye Mahalleleri Rekreasyon Projemizi,  baraj göleti (HES) çevresinde hayata geçireceğiz. Bu güne dek sayısız park, bahçe , sosyal tesis, mesire ve piknik alanı inşa ettik.

‘ BİZLER YAPTIĞIMIZ PROJELERİ GELECEK KUŞAKLARA CEVAP VERECEK ŞEKİLDE  YAPIYORUZ’

Amacımız kişi başına düşen yeşil alan oranını kat be kat yukarı çekmektir. İlçemiz planlı bir şekilde gelişen ve nüfus olarakta yine planlı olarak büyüyen bir ilçedir. Bizler yaptığımız her projeyi bizden sonraki kuşakların ihtiyaçlarına cevap verebilecek tarzda hazırlıyoruz.

‘ BU PROJENİNİN FARKINDALIK YARATCAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ’

Çardak-Cihadiye mahallesi Sakarya nehri kenarına yapacağımız rekreasyon çalışmasına da bu gözle bakıyor ve toplamda 100 dönümlük (100 bin metrekarelik) bir alan üzerinde projemizi geliştiriyoruz. Farkındalık oluşturacağını düşündüğümüz bu projemiz tamamlandığı zaman başta ilçemiz insanı olmak üzere çevre il ve ilçelerden gelen vatandaşlarımız her türlü etkinlik ve aktivitelerini yapabilecekleri yeni bir sosyal tesise daha kavuşmuş olacaklar. Bu vesileyle bu büyük projemizin İlçemize, köylerimize ve bölge halkımıza  şimdiden “hayırlı olsun”

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2018, 00:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER