banner392

Kış bahar Mevsimi yaşıyoruz.

Pamukova da Tam Kış ortasında yaşadığımız bahar havası çiftçileri endişelendirirken, karla kaplı yüksek yayla köylerine ise vatandaşlar akın ediyorlar.

Kış bahar Mevsimi yaşıyoruz.

 Pamukova nın yüksek yayla köylerinden olan Eskiyayla da yer yer 30 cm kar var. Yine Pamukova nın yüksek yayla köylerinden olan Kemaliye, Hüseyinli, Çilekli, Bakacak, Mesruriye, Ağaççılar, Kadıköy, Kazimiye de de kar kalınlığının 25 cm olduğu söyleniyor.

Hafa sonunda yükseklere yağan kar belediye ekipleri tarafından açıldı. Köylere kar görmek için gidenler güzel karlı manzaralarda çoluk çocuk eğleniyorlar. Kayak kayıp günün anısına fotoğraflar çekiyorlar.

Meterolaji tarafından yapılan açıklamalarda önümüzdeki hafta sonuna kadar hava sıcaklığının aynı düzeyde devam edeceği uyarısı yapılıyor.

Çiftçiler mevsim normalleri dışında seyreden havadan endişe duyuyorlar. Önümüzdeki yaz su sıkıntısı çekeceklerini söylüyorlar.  

Mevsimlerin değiştiğide konuşuluyor. “Eskiden 4 mevsim vardı. İlkbahar, Yaz, Sonbahar, Kış.  Şimdi ise 2 mevsim kaldı. Yazlı Bahar, Kışlı Bahar” diyenlerde var.  

İŞTE KIŞ BAHARDA KARIN TATINI ÇIKARANLAR












Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2018, 21:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER