banner392

Cevat Keser Pamukova ya yapılan yatırımları anlattı.

Pamukova Belediyesi Gölapark Tesislerinde düzenlenen bir toplantı ile Pamukova ve Köylerine yapılan yatırımları anlatan Başkan Cevat Keser Pamukova’yı Hak ettiği hizmetlerle buluşturduklarını söyledi.

Cevat Keser Pamukova ya yapılan yatırımları anlattı.
 Pamukova Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı toplantıya AK Parti İlçe Teşkilatı, Mahalle Muhtarları, Belediye Meclis üyeleri, Sivil Toplum Örgütleri yöneticileri katıldılar.

Toplantıda Pamukova ve Köylerinin sıkıntı ve problemleri konuşuldu.

Pamukova ilçesi ve köylerine gerçekleştirilen yatırım ve projelerle ilgili sunumların yapıldığı istişare ve değerlendirme toplantısında konuşma yapan Cevat Keser:

‘ALT YAPI ÜST YAPI ÇALIŞMALARIMIZI TAMAMLADIK’

“ilçemiz ve mahallelerimizin sorunlarına çözüm buluyor, ilçemizi yeni yatırımlarla buluşturuyoruz. Bu anlamda ilçemize iki yeni büyük sosyal tesis kazandırdık. Gölpark ve Esentepe park yalnızca ilçemizin değil aynı zamanda bölgemiz insanında en uğrak yeri haline geldi.”dedi.

Amacımız: ‘ ilçemizi hak ettiği hizmetlerle buluşturmaktır.’diyen başkan

“Altyapı çalışmalarımızı tamamladık. Hemen akabinde üst yapı sıcak asfalt ve taş parke döşeme çalışmalarını gerçekleştirdik. Çarşı merkez cami, kapalı otopark, belediye hizmet binası, tarihi Selçuklu Osmanlı Kültür evi ve meydan projemizin istimlâk çalışmaları %70 oranında tamamlandı. İlçe merkezimizle eş zamanlı olarak yeni oluşan mahallelerimizin de ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışıyoruz. Bu noktada köy konağı, cami, okul, çay bahçesi çevre düzenleme ve güzelleştirme ve yapım çalışmalarını yerine getiriyoruz.

‘İstisnasız her köyümüzde çocuk oyun parkları oluşturduk.’

“Bunun yanında sıcak asfalt ve taş parke döşeme çalışmalarını yerine getirdik. Köy futbol takımlarımıza ayni ve nakdi yardımlarla destek olmaya çalışıyoruz. Amacımız en az maliyetle çok iş yapmak ve ilçemizi hak ettiği hizmetlerle buluşturmaktır.” Diyen Başkan Keser ;

Hizmetlerin gerçekleşmesinde Büyük Şehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlundan büyük destek gördüklerini söyledi ve “Sayın Başkanımız Zeki Toçoğluna “ Cani Gönülden Teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantının son bölümünde katılımcıların soruları alında ve soru-cevap bölümünde daha çok köy muhtarlarının dilek ve teminleri dinlendi.


 







Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2018, 21:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER