banner392

Sakarya Büyükşehir Meclisinde Pamukova Rüzgarları esti.

İktidarda Muhalefet de dün Pamukova için bir oldu. Sakarya Büyükşehir belediyesi 2021 yılının ilk Meclis Toplantısını yaptı. Yoğun bir gündemle toplanan Meclis te 73 maddenin 23 ü görüşülebildi.

Sakarya Büyükşehir Meclisinde Pamukova Rüzgarları esti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısında gündem dışı konuşma yapan 2 üye de Pamukova konusunda görüş ve taleplerde bulununca Oturumu yöneten Belediye Başkanı Ekrem Yüce de onlara destek verdi. Sonuçta Pamuova sorunları için Yüce. Görevlilere “ Yarın Pamukova ya gidip sorunları yerinde görün ve çözün” talimatı verdi.

Toplantıya Tüm ilçelerden katılan Belediye Bakanları, Meclis Üyeleri yanından Pamukova Belediye Başkanı Güven Övün ve Meclis Üyeleri Taccettin Efe ile Murat Özdemir ve Ahmet Şen de vardı.

Gündem dışı söz alan iki üyeden biri olan Ahmet Şen konuşmasında Pamukova da Meraların atıl durumda olmasını, Pamukova Gökgöz Mahallesi altında Büyük Şehir tarafından atılkmış atıkların çevreye zararını gündeme getirdi ve çevreyi kirleten sorunların bir an önce düzenlenip verimli taırm alanları haline gitirilmesini istedi. Kemaliye ve Mekeca Mahallesindeki su sorunlarını anlattı ve bazi taleplerde de bulundu.

AHMET ŞEN’İN MECLİS KONUŞMASININ TAMAMI (ALTAKİ LİNK TIKLAYIN)

Ahmet Şen Bu Yılın Pamukova’ya hizmet yılı olacağına inandığını söyledi. “Çünkü Başkan da bende Pamukovalıyız. Pamukovalılar olarak şu sorunları birlikte çözelim” dedi.

Ahmet Şen’in espirisi ve güzel sözleri salonda gülüş ve esprileri neden de oldu Ancak Belediye başkanı da espriyi beğendi ve Pamukovalılara daha çoğaltalım dedi. Katip üyeleri Not almalanını ve yarın Pamukova ya gitmeleri talimatını verdi.

Ahmet Şen. Pamukova sorunlarını anlattıktan sonra konuşmasının sonunda birde talepte bulundu. “Meclis toplantılarımızın canlı yapılmasını öneriyorum. Çünkü Biz Pamukova daki meclis toplantımızı canlı yaptık. Canlı yayınlanan toplantımız halkımız tarafından olumlu karşılandı. Bizde Bu toplantılarımızı canlı yayınlarsak insanlarımaza yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı daha doğru şekilde anlatabiliriz” dedi.

Olay Nasıl gelişti:

Gündem dışı konuşma yapan CHP Grup Başkanı Şaban Koludra Pamukovadan da bahsetti. Koludra “Sayın başkanım size Pamukova Mekece köyünden de selamlar getirdim. Kemaliye Mahallesinden beni telefonla aradılar. Mahalleden akan dere sularından Bilecik ve Bursa ya atık su taşınıyormuş. Bu böyle devame derse Mekece ve halalesindeki su sıkıntısı nedeniyle tarımda çiddi sıkıntı yaşanacağından kaygılılar. Buna müdahalesinizle Pamukova’nın Mahallesi olan Kemaliye’nin, yine Pamukova’nın Mahallesi olan Mekece’ye akacak şekilde buna müdahaleniz bekleniyor” demişti.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER