banner392

Selçuk Özdağ silahlı ve sopalı saldırıya uğradı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Yardımcısı Selçuk Özdağ evinin önünde 5 kişi tarafından silahla ve sopalı şekilde saldırıya uğradı.

Selçuk Özdağ silahlı ve sopalı saldırıya uğradı

Son dakika haberi olarak ajanSlar tarafından düşen haberden önce bası yazılı basında da dün AKP den ayrılıp Gelecek Partisine geçen Özdağın haberleri yer almıştı.

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, konuyla ilgili Twitter hesabından yaptığı açıklamada saldırının 12.15'te yapıldığını, Özdağ'ın elinden ve kafasından ciddi şekilde yaralandığını söyledi.

Özcan'ın açıklaması şöyle:

"Genel Başkan Yardımcımız ve Manisa Eski Milletvekilimiz Sayın. Selçuk Özdağ, bugün Ankara’daki evinin önünde saat 12:15 sularında “sopalı ve silahlı” bir saldırıya uğramıştır.

Yaklaşık beş kişilik bir grubun saldırısına uğrayan Sn. Özdağ elinden ve kafasından ciddi biçimde yaralanmıştır. Olay anında yanında bulunan şoförü tarafından hızla Memorial Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alınmıştır.

Güvenlik görevlilerimizin incelemeleri devam etmektedir. Olayın sorumlularının gecikmeksizin ortaya çıkarılmasını ve yargıya teslim edilmesini bekliyoruz.

Söz konusu hadise ile maalesef ülkemizin geldiği noktayı, demokrasi diyen, hukuk diyen, özgürlük diyen hiçbir siyasinin can ve mal güvenliğinin kalmadığını büyük bir üzüntüyle tekrar gördük. Bu saldırı Türk demokrasisine yapılmıştır.

Tedavisi devam eden Sn. Genel Başkan Yardımcımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyor ve bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2021, 14:16

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER