banner392

Pamukova'da Aşılama başkan ve doktorlardan başladı (Canlı Yayın)

Pamukova da ilk aşıları doktorlar ve Belediye başkanı sağlık çalışanları birlikte yaptırdılar.

Pamukova'da Aşılama başkan ve doktorlardan başladı (Canlı Yayın)

Pamukova Belediye Başkanı Güven Övün başta ollakmak üzere Pamukova da çalışan doktorlar ve sağlık çalışanları Korona virüse karış Çin Aşısını oldular.

Pamukova Devlet Hastanesinde yapılan aşı sonrasında Pamukovahaber.com kameralarına konuşan Güven Başkan ve Başhekim Muhammed Atay Öztek ülkemiz için aşı olduk. Ve geleceğimiz için herkesi aşı olamya davet ediyoruz dediler.

Başta Başhekim Muhammet Atay Öztek, Dr. Nihat Atahan Kanbur, Ahmet Faruk Hoşgören, Özgür Mutlu, Hande Ortatepe, Elife Çelenkoğlu, Ümmügülsüm Gökçenoğlu, Çağrı İslam Köse ve Büşra Temiz olmak üzere Aşı Uygulayan Yardımcı  

Sağlık Personelleri:

Pınar Kuru, Sibal Küçük, Zarif Yörük, Merve Cin, Mükerrem Menteşe, Yaren Türkmen, Barış Sözen, Nevzat Taş, Reyhan Albayrak, Karbeyaz Kuru, Serap Kardeş, Recep Yörük, Halil İbrahim Kırali, Merve Varol, Fatma Tanrıkulu, Songül Kaya, Furkan Özil, Filiz Türkmen, Dilek Akın, Nurcan Yıldız, Neslihan Maranğoz, Serap Seymen, Tülay Töngü, Filiz Gökbulut, Merve Öz, Birgül Bozkır aşılarını oldular.

Başkan Güven Övün ve Doktorlar aşıdan sonra şunaları söylediler.

Başkan

“Biraz önce Çin'den gelen Sinovac firmasınının koronova aşısını bütün sağlık personelimiz ile ve ben vurulduk. Gönül rahatlığı ile hiçbir şüphe bir tedirginlik yaşamadan vurulduk. Bu aşılanma ile bütün vatandaşlarımıza aşılanmaya gösterdikleri yakın ilgiden milletten duyuyoruz. İyi olacağımıza canı gönülden inanıyoruz” dedi

Başhekim Muhammed Atay Öztek: “Aşılarımımız geldi. Sırası gelen tüm vatandaşlarımızı eğitimin Hastanesi ve aile hekimliklerinde hekimliklerindeaşılarını aşılarını yaptırmak için davet ediyoruz.  Biz olduk Rabbim şifasını nasip etsin inşallah tüm Pamukovalı hemşerilerimize sıraları geldiğinde aşı olmalya davet ediyoruz”

Dedi ve aşı olan yöneticilerde vatandaşları aşı olmaya davet ettiler.

“Tüm halkımızı bir an önce bu hastalıktan kurtulmaya davet ediyoruz. Umarım Aşı halkımız tarafından ilgi görüp Herkes bu hastalığa karşı koruyucu olan aşılarını vurdurur hepimiz bu durumdan kurtulabiliriz

“Bugün hep beraber aşımızı olduk milletimiz bir an önce bu illetten kurtulur Biz de onları örnek teşkil ettik. Devletimize güveniyoruz. Zaten Sağlık Bakanlığımız da bunun öncülüğünü yaptı biz ona katkı sağlıyoruz” dediler.

İŞTE CANLI YAYINDA SÖYLEDİKLERİ TAVSİYE VE DİLEKLERİ

PAKUKOVA DA AŞILARINI YAPTIRANLAR CANLI YAYINLADIK 

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2021, 19:03

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER