banner392

Saadet Partisi yeniden Kemal Taş dedi.

Pamukova Saadet Partisi Olağan Genel Kurulu sonunda Kemal Taş 4. Defa İlçe Başkanı olarak seçildi. Kongreye tek liste çıkıldı. Çoşkulu bir kongre sonunda 54 delegeli Pamukova Saadet Partisi yeni yönetimini belirledi.

Saadet Partisi yeniden Kemal Taş dedi.
Saat: 13.30 da başlayan Saadet Partisi Pamukova İlçe Olağan Kongresinde divan başkanlığına eski il başkanı Fahrettin Boy, Başkan Yardımcılığına Abidin Birinci, üyeliklere: İlçe yönetim kurulu üyelerinden Ahmet Şen, İl Yönetim Kurulu üyelerinden Osman Ünlü getirildiler.
 
Divan başkanı görev aldıktan sonra Saygı duruşu ve istiklal marşı için katılılımcıları davet etti. İstiklal marşından sonra kongreye geçildi. Başkan gündemi okudu ve
Saadet Partisi 4. Olağan Kongresinin hayırlara vesile olmasını temenni etti.
Hesapların incelenmesi ve ibrası yapıldıktan sonra İl Başkanı Bahattin Tandoğan söz aldı.
Tandoğan konuşmasına misafirleri selamlayarak başladı.
 
“Saadet Partisi bütün insanlığın saadeti için çalışmayı en önemli insanlık görevi sayanların oluşturduğu bir harekettir.”diyen başkan.
 
Konuşmasının devamında hükümete de göndermeler yaptı Tandoğan:
 
“Toprağın ayamızdan kayamakta olduğunu fark etmek durumundayız. Ülkemizin birliği bütünlüğü yaşanan olayları görmezlikten gelmekle sağlanamaz. Hergün şehit haberleri gelirken, nasıl oluyorda bir cani yakalanamıyor, dağlar teörüst inleri en güçlü silahlarla karadan ve havadan vuruluyor ama kimse ölmüyor. Biz kimse ölsün istemiyoruz. Emperyalistler aradan çekilsin ve kardeşlik tesis edilsin, Kürtler ve Türkler tarihteki yerini alsın.
 
 
“İKTİDARIN SUÇU BU NOKTAYA GETİRENLERE DESTEK OLMAKTIR”
Kıymetli delgeler mevcut iktidarın bu sorunları çözmesi mümkün değildir. Bu muhalefet partilerininde çözmesi mümkün değildir. Çünkü emperyalist güçler 1990 yılında 20.nci Haçlı Seferini başlatmıştır. Bu konuşmamı keşke az önce buradan ayrılan Ak Parti ilçe başkanımızda dinlemiş olsaydı. Bugün Türkiye nin bu noktaya gelişinde onların suçu Türkiye yi bu noktaya getirenlere destek olmaktır.” Dedi.
 
İşbirlikçi partilerin iktidara gelmeleri yerine Milli Görüş Partisi Saadet Partisinin iş başına gelmesi gerektiğini söyleyen İl Başkanının konuşmasının tamamı (Ekte ki videodan izlenebilir)
 
Saadet Partisi 4. Olağan Kongresi ne delgeler yanında siyasi parti temsilcileri de katıldılar. Saadet Partisi Erenler İlçe başkanı ve ilçe yöneticileri, Geyve ilçe başkanı ve yöneticileri, Sapanca ilçe başkanı ve yöneticileri, İl başkanı ve yöneticileri katıldılar. Pamukova Cumhuriyet Halk Partisi ise kongreye çelenk gönderdi.
Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2011, 00:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER