banner392

Saadet Partisi, Kemal Taş ve ekibi ile yola devam dedi.

Saadet Partisi 4. Olağan Kongresi sonunda başkanlığa Kemal Taş’ı seçti. Yönetim kurulu üyeliklerine ise Ahmet Şen, Ali Filiz, Ahmet Güler, Mesut Duz, Musa Atmaca, Nihat Pehlivan, Latif Demirören, Yüksel Güngören, Hasan Gökçe,Ömer İhtiyar getirildi.

Saadet Partisi, Kemal Taş ve ekibi ile yola devam dedi.

Pamukova Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda yapılan Saadet Partisi Olağan genel kongresine Eski Adalet Bakanlarından Şevket Kazan, Sakarya Saadet Partisi il başkanı Eyüp Yıldırım yanında erenler ilçe başkanı ve diğer ilçelerden de katılan parti yöneticileri, Pamukova dan da siyasi parti başkan ve yardımcıları katıldılar.

 

Kongre de divan başkanlığına İl yönetim kurulu üyesi Fahrettin Bay seçilirken yardımcılıklara Osman Ünlü, Pamukova ilçe yönetim kurulu üyesi Musa Atmaca, Geyve İlçe Başkanı İrfan Tufanoğlu seçildiler.

 

Kongre sonunda yeni yönetim kurulu başkan ve yönetimi için divana tek liste getirildi. Daha önce de partinin ilçe başkanı olan Latif Demirören aday olmazken, Kemal Taş seçime tek başkan adayı olarak girdi.

80 delegeli Pamukova Saadet Partisi genel kurulunda Kemal Taş başkan olarak seçilirken yönetime Ahmet Şen, Ali Filiz, Ahmet Güler, Mesut Duz, Musa Atmaca, Nihat Pehlivan, Latif Demirören, Yüksel Güngören, Hasan Gökçe,Ömer İhtiyar getirildiler.

PAMUKOVA SAADET PARTİSİ YENİ YÖNETİMİ ŞÖYLE

  1-Kemal Taş (Başkan)

  2-Ali Filiz

  3-Ahmet Güler

  4-Mesut Duz

  5-Musa Atmaca

  6-Nihat Pehlivan

  7-Latif Demirören

  8-Yüksel Güngören

  9-Hasan Gökçe

10-Ömer İhtiyar

 

İL DELEGELELĞİNE SEÇİLENLER

  1-Kemal Taş

  2-Musa Atmaca

  3-Mesut Duz

  4-Ali Filiz

  5-Nihat Pehlivan

  6-Yunus Köse

  7-Yüksel Güngören

  8-Latif Demirören

  9-Ahmet Şen

10-Barış Şen

11-Mehmet Güler

12-Kazım Güngören

13-Ömer Hayta

14-Fehmi Kırat

15-Ahmet Güler

 

NOT: KONRGEYE KATILAN ŞEVKET KAZAN BÜLENT ARINÇ I YERDEN YERE VURDU. KAZAN IN ARINÇLA İLGİLİ SÖYLEDİKLERİ BİR SONRAKİ HABER DE BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN. 


Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2014, 01:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER