banner392

BBP 2. Olağan kongresinde hükümete sert eleştiriler geldi.

Pamukova BBP İlçe Genel kurulunu bir şölen içinde gerçekleştiren BBP liler konuşmalarında ülkenin bugünkü durumunu değerlendirdiler, Sosyal yaşamdan, ekonomik duruma kadar en ince ayrıntılara değinen konuşmacılar hükümete yüklendiler.

BBP 2. Olağan kongresinde hükümete sert eleştiriler geldi.

Terörle mücadele adı altında kandırmaca işler yapıldığını da belirten Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Haşim Yanar, “AKP tarihi bir kandırmacayla son bir seçimi daha kazanmak niyetindedir.”dedi.

İl Başkanı Suat Çillioğlu ise sağlıklı bir teşkilatlanmadan bahsetti.  Merkez Karar Yürütme kurulu üyesi; Muhittin Açıcı en uzun ve en sert konuşan konuşmacısı oldu. Açıcı “17 tane devlet kurmuş, İmparatorluklar kurmuş bir devlet tarihinde bu kadar bir zillete dünkar olduğumuz bir başka dönem olmamıştır.”dedi. Teftiş kurulu başkanı Ali Keser ise ihanet içinde olanların bir ara gelerek anlaştıklarını ancak bir birlerine yakın görüşte olan partilerin bir araya gelemediklerinden yakındı.

İŞTE BBP KONRESİNDE YAPILAN SİYASI KONUŞMALAR (alttaki videoyu izleyin lütfen)

Haşim Yanar konuşmasına maden kazasında Ermenek te su altında kalan 18 işçi yi anarak başladı. Üzüntülerini belirten Yanar Maden ruhsatlarının Başbakanlığı bağlanmasından sonra kazaların artığını söyledi.

Yanar:

“Maden Ruhsatlarının verme yetkisi Başbakanlığı bağlandıktan sonra maden kazalarında hayatlarını kaybeden işçi sayısında adeta patlama yaşanmıştır.”

İslami hassasiyetler üzerinden politika yapan ve böylece milletten defalarca vize alan siyasi iktidar bunca zaman içersinde arzda olsa var olan kendi hassasiyetlerini kaybettiği gibi milletin de kendisi gibi değerler yozlaşmasının girdabına itmiştir.

‘EKONOMİ İYİ GİTMİYOR’

“Son on yıldaki borçluluk oranımız en az üç kat artarken uyuşturucu kullanım yaşı 12 yaşın altına düşüş ve kullanım oranı da yine üç kat artış göstermiştir.

Faize kapalı inanç sistemini politik enstrüman olarak kullanmış ama bila istisna tamamiyle millet faizli işlere mecbur hale getirilmiştir.

Baş örtüsünü serbest bıraktık, bununla ilgili yasal düzenlemeler yaptık diye şekle keyfiyet yüklerken on iki yılda en az üç kat artış gösteren fuhuş sektörüne müdahale bile edilmemiş bu hususta hiçbir tedbir alınmadığı gibi zinayı suç olmaktan çıkaran yasal düzenlemelerle adeta konu teşvik edilmiştir.

Seçimlerde aldıkları oyun yarısından fazla sayıdaki insana belli kalemlerde maaş bağlamış, bu insanlar iktidarım giderse maaşından gider diye zoraki sadakate mecbur hale getirilmiştir.

‘TERÖRLE MÜCADELE DE  YAŞANANLAR FELAKET, BELKİ DE İHANETTİR’

Tamda terör bitti bitecek derken ilgili bakanı görevden aldılar. Ardından terörün şehir yapılanması KCK operasyonları yürüten ve onları da bitirme noktasına getiren polisleri görevden aldılar.

Demokratik açılım palavralarıyla da sınır dışı edilen teröristleri Habur’da Diyarbakır’da bu teröristlerin en acımasızlarıyla “Dostluk şöleni” gerçekleştirdiler.

Bu günlerde “Siyasi iktidarın “çözüm süreci adlı politikası çökmüş gibi, PKK ile aralarındaki müzakere süreci ise bitmiş gibi gözükse de aslında bunun hiçbir inandırıcılığı yoktur.. Hala bu ihanet projesi el altından tıkır tıkır işletilirken bu defa kamuoyu farklı bir algı operasyonuyla daha karşı karşıyadır. Öyle bir görüntü verilmektedir ki bu süreçte; “AKP üzerine düşeni yapmışta! PKK ve siyasi uzantıları kayış atmıştır.”.. AKP bu durumun millet nezdinde oluşturacağı “mağdur ve masum” görüntüsü ile “son bir krediyi daha tüketmek “, tarihi bir kandırmacayla son bir seçimi daha kazanmak niyetindedir. Bu günlerde şahit olduğumuz AKP ve HDP arasındaki anlaşmalı anlaşmazlığın tek sebebi de işte budur.

BÜYÜK Birlik Partisi Ülkenin “Milli Direnç Merkezi” Anadolu’nun delikanlı damarıdır.”dedi.

KONUŞMALARIN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN ALTTAKİ VİDEOYU TIKLAYIN 
Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2014, 08:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Gürbüz Pertev
Gürbüz Pertev - 9 yıl Önce

Oynanan oyunun millet farkında degil

SIRADAKİ HABER