banner392

Saadet Partisi iddialı; Pamukova Belediyesini istiyor.

Pamukova da Saadet Partisinin Aylık İlçe Divan Toplantısına katılan Genel İdare Kurulu Başkan yardımcısı Eski Adana Milletvekili Adnan Budak yaptığı konuşmada “Pamukova Belediyesini alcağız. Milli Görüş Belediyeciliğinin nasıl yapıldığını Pamukovalılara da göstereceğiz” dedi.

Saadet Partisi iddialı; Pamukova Belediyesini istiyor.
Saadet Partisinin bu ayki İlçe Divanı toplantısına köy temsilcileri, mahalle birimleri temsilcileri ve partililer katıldılar. Toplantıya Sakarya İl yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Genel İdare Kurulu Başkan yardımcısı Adnan Budak ta katıldı.
 
Toplantıda ilk bölümünde İlçe Başkanı Kemal Taş gündemle ilgili konuları açıkladı ve AKP’nin politikaları eleştirdi.  “Saadet Partisinin programında para karşılığı vatan toprağını satmak asla yoktur” dedi.
 
“Çekiç güç gitti, Füze kalkanı geldi. Erbakan iktidara gelir gelmez Türkiye’nin başına bela olan Çekiç Güç’ü biz gönderirken siz Malatya’nın Kürecik de İsrail’i korumak amacıyla Füze Kalkanı sistemi kurdunuz. Erbakan’ın yolunda İsrail’le işbirliği yoktur. Siz Irak’ın işgaline yardımcı olmak üzere 80 bin Amerikan askerinin Türkiye de konuşlanması için 1 Mart tezkeresini hazırladınız. Erbakan ise yaptığı birtakım girişimlerle bu tezkereye mani olarak Türkiye ye büyük bir beladan kurtardı. Siz ise bir genelgeyle Hava alanı ve limanları Amerikan ordusunun kullanımına açtınız. Hem de tezkereye Hayır oyu veren vekillerinizin üzerini seçimde çizdiniz. Aday göstermediniz.” Diyen başkan Taş


 
‘AKP DÖNEMİNDE ZİNA SUÇ OLMAKTAN ÇIKARILDI’
 
Erbakan yüzde 300 zam verdi, Memurlara yüzde yüz yirmi iki, memur emeklilerine yüzde yüz on, işçi emeklilerine yüzde yüz yirmi üç, bağ-kur emeklilerine yüzde 300, Bağ-kur tarım sigortası emeklilerine de yüzde iki yüz on üç aylık artış sağladı. AKP’nin on yıllık döneminde dolar milyarderleri artarken işçi, memur ve emekli için ise simit hesapları yapıldı. 10 yılda ahlaksızlık tavan yaptı. Erbakan önce ahlak ve maneviyat dedi. Sizin döneminizde ise AB uyum yasaları birbirini izledi. Eşcinseller, lezbiyenler ve gey’ler için dernekler kuruldu. Zina suç olmaktan çıkarıldı. Kumar devlet eliyle adeta teşvik edildi. 10 yıl boyunca boşanmalar arttı, fuhuş yasal hale getirilerek ahlak ve maneviyat çökertildi. 2002-2012 yılları arasında fuhuş suçları yüzde 220 arttı, ırza geçme suçları yüzde yüz yirmi beş oranında artış gösterdi” dedi.


 
İl Yönetim Kurulu Üyesi Başkan yardımcısı Ahmet Şen ise
“MİLLİ GÖRÜŞ İKTİRA GELECEK ÖNCE ÜLKEMİZİ YAŞANABİLİR HALE GETİRECEK”
Bu toplantıları Irak da, Suriye de yanan insanlar adına yapıyoruz. Bakın Dünya da her yer yanıyor. Emperyalistler çirkin oyunlar oynuyorlar. Eğer uyanmazsak dünya insanlığını çok kötü günler bekliyor. Emperyalistlerini oyunlarını ancak Milli Görüş iktidarı bozabilir. Oyunları bozmak için el ele vermek durumundayız.”dedi.


 
‘SAADET PARTİSİ YEREL SEÇİME HAZIR’
Seçimden sorumlu başkan Musa Atmaca köy ve mahalle temsilcilerinin yerel seçim çalışmalarına hazır olduklarını söyledi ve “Saadet Partisi yerel seçim için tüm hazırlıklarını tamamladı, sandık görevlilerimiz tespiti yapıldı ve şu anda seçime hazarız” dedi.


 
KÖY BİRİM BAŞKANI İBRAHİM GÜR İSE 30 KÖY TEMSİLCİSİNİN SEÇİME HAZIR OLDUĞUNU SÖYLEDİ.
Saadet Partisi Genel İdare Kurulu başkan yardımcısı eski Adana Milletvekili Adan Budak
“BU İKTİDAR SINIFTA KALDI, EKONOMİ ZOR DURUMDA, ÇİTÇİ NİN ÇEBİNDA PARA YERİNE BORÇ SENEDİ VAR. ÇİFTÇİYE SAHİP ÇIKMAYANLAR RANTİYECİYE BOL PARA DAĞITIYORLAR”
 
Dünya yanıyor. Türkiye Suriye de ki yangına girmemeli. AKP Suriye olaylarına bodoslama daldı. Sıkışınca ABD ye gel gel diyor. Ancak Suriye olayında yalnız kaldı. Diyen
Adnan Budak: şunları söyledi.
 


Yerel Seçimlerde çok çalışarak başta Pamukova Belediyesini alacağız. Milli Görüş Belediyeciliğinin nasıl yapılacağını Pamukovalıları da göstereceğiz.
AKP iktidarı sınıfta kaldı. Ekonomi zor durumda, Çiftçi borç içinde, çiftçinin cebinde para yerine borç senetleri var. İşçi ise kredi kartları borçları ile boğuşuyor. Bu iktidar Pamukova da da sınıfta kaldı. Çiftçiye sahip çıkmayanlar rantiyeci’ye bol para dağıtıyorlar. Millet 7 den 70’e borçlu borçlarımızı nasıl ödeyeceğiz diye kara kara düşünüyor. Aile kurumu çatırdadı. Türkiye Sosyal Patlamanın eşiğine geldi.
Başbakan ise gün geçtikçe hırçınlaşıyor. Türkiye’nin gidişatı iyi değil. AKP’nin gidişatı iyi değil.
Türkiye nin, Milletin Saadet Partisine ihtiyacı var. CHP ve MHP de AB ve İMF yolunda partiler onlar gelseler onlarda AKP den farklı olmazlar. Tek parti Saadet Partisi var. İnşallah insanlar uyanacak ve Milli Görüş ü yeniden iktidar yapacaklar.” Dedi.
 
Adnan Budak’ın konuşmasından sonra toplantı basına kapalı devam etti.
Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2012, 01:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER