banner392

Pamukova İyi Parti 3. Dönemde de “Kemalettin Yörük” dedi

Pamukova da 3. Genel Kurulunu gerçekleştiren İyi Parti Kongre sonunda yapılan yönetim seçiminde yeniden Kemalettin Yörük’e görev verdi.

Pamukova İyi Parti 3. Dönemde de “Kemalettin Yörük” dedi

İyi Partinin Pamukova Halk Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirdiği Olağans Genel Kurula Partililer ile diğer siyası Parti başkan ve temsilçileri de katıldılar. Muhtarlar ve vatandaşlarda büyük ilgi gösterdiler.

Saat 13.30 da başlayan Kongre saygı duruşu ve İstiklan Marşının okunmasından sonra genden le ilgili konuşamlar yapıldı.

İYİ Parti İlçe Başkanı Kemalettin Yörük yaptığı konuşmasında,

-Türkiye'de hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. İsteyen istediği gibi at koşturamayacak

-Genel Başkanımız Meral Akşenir'in liderliğinde ülkemiz bu ucube sistemden kurtulacak ve Türkiyenin nefes alacağını söyleyen Yörük:

ilçemiz hak ettiği noktada değildir ve hak ettiği hizmetlerden mahrum bırakılmıştır. Eğitimden sağlığa, tarımdan sanayiye, kamu yatırımlarından ticarete kadar, diğer İlçelerimizden çok geride bırakılmıştır. Bereketli topraklarından çıkan, sebze ve meyve hak ettiği değeri bulamamaktadır. Gençlerimiz işsizlik ve umutsuzluğun kıskacındadır. Madde bağımlılığı oranı her geçen gün artmaktadır. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılını kutlamaya hazırlandığımız bir dönemde, İlçemizde hala bir fakülte yoktur. Gıda ve tarıma dayalı bir organize sanayi bölgesinden hiç kimse bahsetmemektedir. Hızlı tren istasyonumuz 10 yıldır hala açılacak. İlçemizin sorunlarını biliyoruz, çözüm önerilerimiz hazır. İnşallah İYİ Parti iktidarında Pamukova'mızı hakkettiği hizmetlerle buluşturacak ve örnek bir ile haline getireceğiz. " dedi.

Kemalettin Yörükten sonra söz alan İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan:

-Bugüne kadar İYİ Partiyi her türlü teröristlikle, vatan hainliği ile suçlayanlar, eskiyi ve eski günlerini hatırladılar galiba.

-Bir bakıyoruz ki, acayip ilişkiler içine girmişler. Şimdi biz buradan sessizce izliyoruz. -Biz o zamanda söylemiştik hiç bir zaman ayrılamazlar. Öyle bir birlerine yapışmışlar ki bunları hiç bir güç ayıramaz.

-Ne Fetö ile alakalı nede o Pkk ile alakalı. Yavaş yavaş bir birlerine kur yapmaya başladılar.

-Bize atılan iftiraları biz biliriz. Neler yaşadığımızı biz biliriz. Rahat rahat konuşuyorlardı. Şimdi bundan sonra konuşsunlar. Karşılarında o sessiz İYİ Partiyi görmeyecekler. En yüksek sesle itiraz edeceğiz ve o yapmak istedikleri şeyi önlerine koyacağız onların.

-Bu saatten sonra eğer benim genel başkanıma, benim partililerime, benim ilçe başkanlarıma aynı şekilde iftira atamaya devam ederlerse hepsinin ipliğini pazara çıkaracağız.

-Bundan sonra saha da karşılaşacağız arkadaşlarla " dedi.

l Başkanı Kılıçaslan'ın konuşması sonrası partiye yeni katılanlar rozetleri takıldı.

Seçime tek liste Tek adayla girildi. Kurucu  Başkan Kemalettin Yörük ve onun listesi seçildi

Kemaletin Yoruk ve Kadrosu Şöyle

Başkan Kemalettin Yörük,

İlçe yönetim kurulu; İsmail Zobar, Mustafa Akman, Mustafa Köse, Aydın Kaptan, Yüksel Keskin, Özcan Tunç, Oğuz Gülkıran, Ali Çapar, Faik Karabulut, Selim Oktay, Hüdaverdi Tezcan, İlyas Yeşilyurt, Selçuk Yıldırım, Gökhan Ak, Safa Burak Şahin, Bilgehan Yıldız, Seda Gül, Bilge Karabulut, Erdoğan Tepe, Erhan Fidan.

SEÇİMDEN SONRA PAYLAŞILAN MESAJLAR ŞÖYLE

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2022, 22:02

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER