banner392

Millet İttifakı Üyeleri Pamukova da bir araya geldiler.

Pamukova da ilk defa birlikte olan Millet İttifakı üyeleri (CHP, İyi Parti, Saadet Partisi. Deva, Gelecek Partisi, DP) Temsilcileri Pamukova da Sabah kahvaltısında bir araya geldiler.

Millet İttifakı Üyeleri Pamukova da bir araya geldiler.

Saadet Partisinin öncülüğünde yapılan toplantıda seçim öncesi yapılacak birlik ve dayanışma ile ülke gündemi ile ilgili görüş ve düşüncelerin konuşulduğu toplantıya konuşmacı olarak katılan Saadet Partisi GİK Üyesi Prof. Dr. Ali Murat Yel Basınına da açıklamalarda bulundu.

Pamukova da ilk defa Millet İttifakı birlikte toplantı yaptı. Sabah saat 10.00 da Belediyenin Gölpark Tesislerine gelen Millet İttifakı üyüleri sabah kahvaltısından sonrada Pamukova Esnaflarınıda ziyaret ettiler. İttifak Üyeleri  (CHP İlçe Başkanı: Fikret Uysal, İyi Parti İlçe Başkanı: Kemalettin Yörük, Saadet Partisi İlçe Başkanı Kemal Taş, Deva Partisi İlçe Başkanı: İrfan Metin, Gelecek Partisi İlçe Başkanı: Fatih Yavuz) birlikte çarşı esnaflarını ziyaret etmiş oldular.

Basınınla bir araya da gelen İttifak Partisi üyer adına açıklamalar yapan Gik Üyesi Prof. Dr. Ali Murat Yel Yeni Zam Yapılan Asgari Üçret ile ilgili de açıklarda bulundu. Asgari ücretin açıklamanmasının bile sıkıntılı geçtiğini idida eden Murat Yel: “Asgari ücret diğer ülkelerde işe yeni başlayan stataj yapan öğreniciler için işe yeni girenler için ugulanan ibir ücret. En düşük ücret dünyanın pek çok ülkesinde yüzde 5, yüzde 10 ü geçmeyen oran belirleniyor. Türkiye de halbuki üzüntü verici bir şey halkın yüzde 40’ı 50’si asgari ücretle geçiriyor onun için Türkiye de çok önemli Asgari Ücret. Şimdi açıklanan ücret 8.500 tl sonda bu ücret 9 binlira 10 bin lira da asgari ücret sayılacaktır. Asgari Ücret açıklamasını sayın Cumhurbaşkanı kendisi yaptı. Cumhurbaşakanı basına açıkama yaparken akılana geleni söyledi.

SADECE İNŞAAT SEKTÖRÜ İLE BU EKONOMİ GİTMEZ

Sorulan sorulara yanıt veren Murat Yel. Emonminin sadece insaat sektörü ile gitmeyeceğini söyledi.

“İnşaat Sektörü ön öne çıkarılması lazım. İnşaat Sektörü önemli ama o kardar değil” dedi. İktiraın insaatle beraber gözleri boyadığını da söyleyen Murat Yel: Seçim güvenliğinden de söz etti. Seçim öncesi İç İşleri Bakanlığı Tarfından yerleim yererinde ki adreslerin ve ev numalarının değiştirilmesi sorunusana karşıda Bu işin spesif bir konu gibi göründüğünü ve bunun seçim güveneli ile ilgili bir konu olduğunu söyledi ve Seçim de Millet İttifakı olarak seçim güvenilğinin tam sağlanabilsi için çalışaklarını söyledi.

Artık erken seçim yapmak muhalefete yaramaz. Bene olayım erken seçim istemem. Seçemin zamanında yapılmasını isterim. Çünkü şimdi erken seçim iktidarın işine yarar”

SEÇİMDE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN ADAY OLUP OLAMAYCAĞI SORUSU

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aday olup olamayacagı sorusuna karşı Gik Üyesi Ali Murat Yel. Şunları söyledi:

aday olup olamaycağı Anayasada yazılı. Eğer seçim erken olsada olmasada Cumhuşbakanı eğer aday olur seçilirse seçimden sonra hep tartıymalı olur. Biz Millet ittifakı olarak bu seçimi kazanacağız. Bundan eminim…………

Diyen Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi Prf. Dr. Murat Yel in konuşmasının tamının dinlemek için altaki viedoya tıklayın lütfen.

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2022, 09:57

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER