banner392

Pamukova Çiftçisi, Yaşar Ulukaya'yla yola devam dediler

Ziraat Odasının 10. Olağan Genel Kurulu seçiminde sandıktan 3. Defa da Yaşar Ulukaya çıktı. Pamukova Ziraat Odasının 10. Olağan Genel Kurulunda Ulukaya ya karşı aday çıkmadı.

Pamukova Çiftçisi, Yaşar Ulukaya'yla yola devam dediler

Pamukova Ziraat Odası 10. Olağan Genel Kuruluna büyük ilgi.

Genel Kurula, Sakarya Büyükşehir BelediyeBaşkanı Ekrem Yüce,  Pamukova Belediye Başkanı Güven Övün, AKP Pamukova İlçe Başkanı Aziz Burak Çelik, İYİ Parti Eski İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, İYİ Parti İlçe Başkanı Kemalettin Yörük, Pamukova Muhtarlar Derneği Başkanı Recep Garip, APEK Başkanı Sebahattin Karasakal, Pamukova İlçe Tarım ve Orman Müdürü Özgür Özcan, Pamukova Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı Erengül Taşpınar, Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, oda temsilcileri ve STK başkanları katıldılar.

GÜVEN ÖVÜN: “TARIM ALANINDA ÖMEMLİ İŞLER YAPTIK” DEDİ.

Programda konuşan Pamukova Belediye Başkanı Güven Övün, “Tarım alanında önemli işler yaptık. Sakarya bu konuda çok değerli. Sakarya’nın diğer bölgelerinde belli ürünler yetişiyorken Pamukova’mızda çok kıymetli ve çeşitli ürünler yetişiyor. Üretilen ürünlerin direk pazarlanabilmesi için köylü pazarı kurup üretici ve tüketiciyi birleştirdik.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, tarımın duayeni. Tüm Sakarya’da tarım alanında çok ciddi işler yaptık. Bu vesile ile Başkanımız Sayın Ekrem Yüce’ye tarıma sağlamış olduğu katkılar ve Pamukova’mıza vermiş olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yüce konuşmasının devamında ata tohumuna sahip çıktıklarını belirterek “Tarımın en temelinde olan, kültürel mirasımızın yapı taşı olan şey elbette tohumdur. Atalarımızdan gelecek nesillere ulaştırılmak üzere miras olarak devraldığımız tohumların korunması, çoğaltılması, sürdürülebilirliğinin sağlanması için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi. Yüce, genel kurulun ardından yeniden Pamukova Ziraat Odası Başkanı olan Yaşar Ulukaya ve yönetimini tebrik ederek, başarı dileklerini iletti.

KONUŞMALARDAN SONRA YENİ YÖNETİM BİRLİKTTE FOTOĞFRA POZ VERDİLER.

İşte yeni YÖNETİM.

ODA MECLİS ÜYELERİ (ASIL)

  1-Yaşar ULUKAYA

  2-Veysel Kalender

  3-Uğur Köse

  4-Mücahit Kınar,

  5-Sedat Çolak

  6-Serbülent Evirgen,

  7-Üzeyir Koca,

  8-Fehmi Pehlivan,

  9-Çağrı Lafçı,

10-Mehmet Cinci,

11-Colkan Çakmak

12-İsak Sarı,

13-İsail Özmen,

14-Ridvan Topçuoğlu,

15-Şaip Gereksar,

16-Emirhan Yörük

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER