banner392

İYİ Parti Pamukova da Kemalettin Yörük’le yola devam dedi.

Pamukova da İYİ Parti 2. Olağan Genel Kurul sonunda yapılan Başkanlık seçiminde Tek liste ile giren eski başkan Kemalettin Yörük yeniden başkan seçildi

İYİ Parti Pamukova da Kemalettin Yörük’le yola devam dedi.

Pamukova da 120 Delegesi olan İYİ Parti 2. Olağan Genel Kurulunu Halk Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirdi.

Saat 13.00 te başlayan Genel Kurula katılım yoğun oldu. İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan da katıldı. Siyasi Parti Başkanları, Muhtarlar ve İYİ Partinin diğer ilçe başkanları üyelerin katıldığı Halk Eğitim Müdürlüğü salonu doldu. Salonun bir bölümünde bayanların da kalabalık olduğu görüldü.

Tam saatinde başlayan Genel Kurul 2 gün önce İdlip’te şehit düşen Askerlerimizin acısını hissettirdi.

Kurula dua okuyarak başlandı. Şehitler anısına saygı duruşundan sonra İstiklal Marşının okunması ile devam edildi.

Divan Kurul Başkan ve üyelerin teşekkülünden sonra Genel Kurula gelen Genel Başkan Meral Akşener ve Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır’ın mesajları okundu.

Konuşmalar için söz verilen Başkan Kemalettin Yörük konuşmasında birlikten söz etti, katılanlara gösterdikleri ilgi ve destekten dolayıda teşekkür etti. Yeni dönemde güzel işler yapacakları sözünü verdi.

Siyasi konuşma yapmak için söz alan İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan da konuşmasının bir bölümünü İdlip’te şehit olan askerlerimiz ve onların yakınlarına ayırdı.

Şehit haberleri hepimizi derinden sarstı. Sayısını 36 Olarak bildiğimiz şehitlerimize bir kez daha yüce Allahtan rahmet, yakınlarına ve büyük Türk Milletine başsağlığı diliyorum. Hala yaralı olup hastanelerde tedavi gören Mehmetçiğimize de yüce Allahtan acil şifalar diliyorum. Hepimizin gönlü buruk, hiçbirimizin tadı yok bir prosüdür gerçekleştiriyoruz. Aslında hiçbirimizin eğlenceye de, gülmeye de lüksü yok, böyle bir dönemde. Daha üç hafta önceni kadar Pamukovamıza gelip şehidimizi uğurladık. Her gün bir şehit haberi almaktan yorulduk.

“Biz bu dönemde siyaset yapmayacağız” dedik. Ama gün gelecek bu muhasebeyi hep birlikte yapacağız. Allahın izniyle. Biz bu muhasebeyi iktidar olduğumuz zaman yapacağız. Bugün konuşuyoruz veya sesimiz az çıkıyor olabilir oda devlet terbiyemizdendir. Türklüğün verdiği terbiyendir, ahlaktandır. Ama gün gelecek bunların hepsinin muhasebesini yapacağız, hepimizin kanayan yarasının hesabını soracağız inşallah.

Bundan sonraki kongrelerimizde de aynı vakur duruşla, aynı sakinlikle kongrelerimizi tamamlayıp bu acımızı hep birlikte yaşayıp kongrelerimizi tamamladıktan sonra Allahın izniyle çalışmalarımıza tekrar devam edeceğiz. Biz sizlerden bu davaya destek olmaktan vazgeçmeden İYİ Partiyi hem Pamukova da, Hem de Sakarya da büyümesini istiyoruz. Desteğinizi bekliyoruz, dedi.

KURULDAN TÜM GÖRÜNTÜLERİ GÖRMEK İÇİN ALTTAKİ FOTOĞRFA TIKLA

Divan Başkanı Dilek ve temenniler bölümünde söz alan olmadığı için Genel Kurul başkanlık seçimi için sandık kuruluna geçilmesini istedi. Tek Başkan adayı ile giren seçim sonucunda yeniden Kemallettin Yörük ve listesi seçildi.

İŞTE YENİ YÖNETİK KURULU LİSTESİ ŞÖYLE.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2020, 02:28

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER