banner392

Elektrikleri bunun için kestiler.

Pamukova da bugün Elperek Mahallesi Mevlana caddesinde elektrikler neden kesildi diye soranlara söyleyelim “ Elektrikler Yüksek Gerilim hattının geri çekilmesinden dolayı 5 saat Mahalleye cereyan verilemedi.

Elektrikleri bunun için kestiler.

Pamukova da değişen alt yapı çalışmaları neden hala düzelmedi diye soranlara bizde merak ettiğimizi söylemek isteriz. Yıllarca Pamukova da alt yapı yapıyoruz diye çuval dolusu paralar harcandı mı? Harcandı. Peki neden sorunlar tam çözülemedi. 2 yıl önce Pamukova da yeniden alt yapı yapıyoruz dediler. Yerin altına indiler 56 milyon tl tutarından para harcandı. Yere döşedikleri logarlar daha o zamanlar çapları küçük dendi ama yapanlar buna kulak asmadılar.

Daha 2 gün önce Hastaneye giden yolun Garnizon Komutanlığına yakın iki yolun birleştiği yerden dolmuş olan logardan taşan sular Şehirler arası D-650 karoluna kadar taştı. İşte 50 sene yetecek denen Pamukova’nın altyapısı böylece ne olduğunu gösterdi.

Bugünde Elektriğe öylesine muhtaç olduğum anda elektriklerin kesilmesi işimi çökertti. Hatta durdurdu. Meğer Sedaş çalışanları Yeni yapılan bir binanın önünde eski direği sökmüş yeni direk değişimi yapıyorlardı. Tabiki Ekip çalışıyor. Ancak bende bir gazeteci olarak ve Pamukovalı olarak soruyorum. Hani Pamukova’nın alt yapısı bitmiş 50 sene artık Pamukova rahat edecekti. Meğer bitmemiş, Palansız işler yapılmış şimdi yeni yapılacak bina önüne bugün yeniden direk dikilecek, Daha dün yine Eyüp Sultan Caddesinden yeni yapılan bir binaya karşıdan doğalgaz ve su getirmek için yeni asfalt boydan boya kesiliyordu. Daha yılı dolmadan yeni dökülen ve Parasının bir kısmının benim köyümden milletin köyünden belediyeye devredilen arazilerin satılarak elde ettikleri paralarla yapılan asfalt için 7 milyon para harcandı. Benim köyümden 500 bin tl lik Köy Tüzel kişiline ait arazı satan belediye sanırım 30 mahallesi olan Pamukovamızın her mahallesinden de bizden sattıkları yer sattılarsa toplan 30X500 bin= 15 milyon yapar. O zaman demek ki ya başkalarının köyünden yer satmadılar. Ya da 15 milyon sattılar onu da soralım belki bir çıkar doğruyu söyler bizde Pamukovahaber okuyucuları da böylece merak ettiği bilgileri öğrenmiş olur.  

Pamukovahaber.com

Mehmet Yavuz

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER