banner392

Ak Mercan Çalışanları Yangın tatbikatı yaptılar.

AKMERCAN GEPA DOĞALGAZ DAĞITIM SANAYİ VE TİCARET AŞ. Bölge Müdürlüğü tarafından personellerine yönelik yangına karşı alınacak tedbirler ve yangın söndürme eğitimi verildi.

Ak Mercan Çalışanları Yangın tatbikatı yaptılar.

Akmercan Gepa Doğalgaz Dağıtım Sanayi Ve Ticaret Aş. Bölge Müdürü AKMERCAN GEPA DOĞALGAZ DAĞITIM SANAYİ VE TİCARET AŞ.tarafından düzenlenen eğitim, Akmercanlar Şirketler Grubu A Sınıfı İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Uzmanı Turgut Sarpkaya tarafından Akmercan Gepa Doğalgaz Dağıtım Sanayi Ve Ticaret Aş. Bölge Müdürlüğü personellerine iş güvenliği, yangın, yangınlara ilişkin tedbirler ile yangınlara karşı mücadele konularında teorik bilgi verildi.

Daha sonra uygulamalı olarak yangının söndürme çalışmasını gerçekleştiren Sarpkaya, çalışanlara da uygulamalı olarak yangın söndürme çalışmasını gösterdi. Akmercan Gepa Doğalgaz Dağıtım Sanayi Ve Ticaret Aş. Bölge Müdürlüğü çalışanları yangın anında yapılması gerekenler ve yangın tüpünün nasıl kullanılacağı hakkında da bilgilerin verildiği tatbikattan dolayı duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2020, 22:14

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER