banner392

Cumhurbaşkanı Tayip Erdoğan Sakarya ya geliyor.

Başbakan Tayip Erdoğan Olarak 12.02.2011 tarihinde 6 yıl önce Sakarya ya gelen ve o günde Sakarya’nın 54 olan plakası kadar yatırım kurdelesini kesen Cumhurbaşkanı Tayip Erdoğan bu defa 16 Mart 2017 de 118 yatırımın kurdelesini kesecek.

Cumhurbaşkanı Tayip Erdoğan Sakarya ya geliyor.

 Cumhurbaşkanı Tayip Erdoğan ın 16 Nisan da yapılacak Referandum öncesi gelmesi daha çok yeni başkanlık sistemi üzerinden konuşma yapacağı tahmin ediliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün saat: 15.00 da Sakarya da önce belediye meydanı olan ve 15 temmuz Darbesi sonrasında vatandaşların toplandığı alana Demokrasi Meydanı denmesinden sonra konuşmasını da Yeni Demokrasi Meydanında yapacak.

Cumhurbaşkanının Sakarya ya geleceği haberinden sonra Tüm ilçelerde olduğu gibi Pamukova da da Cumhurbaşkanın geleceği duyuruyusu belediye hopörlerinden günde en az 2 defa yapıldı.

Pamukova da da yapılan anonslarda “Cumhurbaşkanımızı Recep Tayip Erdoğan Beyefendi 16 Nisan da Sakarya da demokrasi meydanında halkımıza hitap edecek. Pamukovalı hemşehrilerimiz, köylülerimiz, Beyefendiler, hanımefendiler Cumhurbaşkanımızı dinlemek için gideceklere belediye önünden 16 Nisan günü saat: 13.30 otobüsler kaldırılacaktır” diye anonslar yapıldı.

Bazı internet sitelerine ise duyuru ilanları verildi. İlanlarda da 16 Nisan da Sakarya ya gelecek Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ın 118 tane daha önce yapılmış yerin açılışı yapılacağı duyuruldu.

2011 YILINDA SAKARYA DA YAPILAN 54 AÇILIŞ HABERİ (ALTAKİ LİNKE TIKLAYIN)

Sakarya da açılışı yapılacak yeni yerlerin Başkan Zeki Toçoğlu’nun yaptığı açıklamalardan öğreniyoruz

Sakarya'yı daha da güzel yarınlara taşıyacaklarına işaret eden Toçoğlu, şunları söylemişti

"Şehrimizin tamamında 50 milyon liralık asfalt çalışmalarımız bu projelerimiz arasında yer alıyor. Ayrıca 50 milyonluk Kocaali Kanalizasyon İnşaatı projemizin de açılışı bu törende yapılacak. Bunların yanında AKOM, Yeni İtfaiye Teşkilatı ve Sentetik Saha, Taraklı Meydanı, Geyve Sosyal Gelişim Merkezi, Karasu Atıksu Arıtma Tesisi, Pamukova-Geyve Ortak Atıksu Arıtma Tesisi gibi 43 projemizin açılışını da Sayın Cumhurbaşkanımız gerçekleştirecek. Eğitim alanında inşa ettiğimiz Yenikent Meslek Yüksekokulu ve Cemil Meriç Yurt İnşaatı projelerimizin de resmi açılışları bu törende yapılacak. Şehrin yeni duble yolları olan Medeniyet Bulvarı ve Erenler Evliya Çelebi Bulvarı da açılışı yapılacak yatırımlarımız arasında yer alıyor. Aynı zamanda şehrimizin muhtelif bölgelerinde inşa ettiğimiz 15 yeni köprünün de açılışını gerçekleştireceğiz. Tüm yatırımlarımızın şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum."

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2017, 23:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER