banner392

Mehmetçik Vakfı Çanakkale Şehitleri anma programı düzenledi.

Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle bir dizi faaliyet gerçekleştirdi.

Mehmetçik Vakfı Çanakkale Şehitleri anma programı düzenledi.

Vatanımızın ve milletimizin birlik ve bütünlüğü için mücadele ederken şehit olan veya herhangi bir nedenle hayatını kaybeden Mehmetçiklerimiz için 17 Mart 2017 Cuma günü, Ankara ve Vakıf temsilciliklerinin bulunduğu illerde, Cuma namazı öncesi mevlit okutulması ile başlayan faaliyetler, 18 Mart Cumartesi TSK Mehmetçik Vakfı Genel Müdürü E. Tamer BÜYÜKKANTARCIOĞLU'nun Anıtkabir'i ziyareti ile devam etti. 

Ankara Cebeci Askeri Şehitliği başta olmak üzere Vakıf temsilciliklerinin bulunduğu illerdeki şehitliklerde düzenlenen törenlerde çelenk bırakılmasının ardından, TSK Mehmetçik Vakfı yöneticileri ve çalışanları, şehit ailelerine kabir ziyaretleri için karanfil dağıttı.





18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısı ile bir de mesaj yayınlayan  TSK Mehmetçik Vakfı Genel Müdürü E. Tamer BÜYÜKKANTARCIOĞLU ''18 Mart Vakfımız için çok anlamlı bir gün. Bizler bu günü hatırlattığı zaferden ötürü çok görkemli bir şekilde kutlamaya ve şehitlerimizin ruhlarına ulaşmaya gayret ediyoruz. Bugün için yedi ayrı şehirdeki, 8 camide okuttuğumuz mevlitlerin yanı sıra, Anıtkabir ve Cebeci Askeri Mezarlığı ile 6 ildeki şehitliklerde yapılan törenlerde şehitlerimizi anıyor, ailelerine karanfil dağıtıyoruz.  Ayrıca bu yıl sosyal medya hesaplarımızda yayınlanmak üzere çeşitli görsel faaliyetlerimiz oldu'' şeklinde konuştu.













İŞTE GECE İLE İLGİLİ PROGRAM VE ÇANAKKALE İÇİNDE AYNALI ÇARŞI FİLMİ

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2018, 08:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER