banner392

Bu yollar, İki Seçim geçti olmadı, belki bu referandum da olabilir.

Her seçim öncesi Köy yollarına çıkarılan Greyder den sonra bir sonraki seçime kalan Pamukova’nın Karapınar, Paşalar, Kadıköy, Ağaççılar, Bakacak, (ve Mesruriye, Çilekli, Hüseyinli, Kemaliye) Eskiyayla ve Akçay Barajı üzeri Kazimiye mahalelerine kadar giden Pamukova'nın en uzun ve çok yerleşim yerine bağlantısı olan yola yeni greyder girdi. Şimdilik yollar düzeltiliyor. Acaba asfalt dökülecek mi?

Bu yollar, İki Seçim geçti olmadı, belki bu referandum da olabilir.

Pamukovahaber olarak bu hatta çok haber yazdık, sadece geçtiğimiz genel seçim öncesi (7 Haziran 2015 Genel seçimi) öncesi Bölgeye gönderilen iş makineleri yaptıkları çalaşmalar sonunda seçime kadar yola asfaltlama yapılacağı söylenmiş bizde Onların söylemlerine göre “ Müjde yol yapılıyor. Seçime kadar bitecek şeklinde yazmıştık.) Ancak süre yetmedi. Seçim oldu. Asflat dökülmeden bölgeden ayrılan iş makineleri taaaa kasım seçimi öncesi bölgeye yeniden geldiler bizde o tarihte de yine “ Müjde yollar yapılıyor. Seçime kadar asfalt dökülücek yezmiştik. Ancak Kasım Seçiminde yol yapılmadan ayrılan iş makineler bir daha ortalıklarda görülmemişti.

Şimdi 16 Nisan da bir seçim daha var. Yine bölgeye greyder geldi.

Şimdi bizde o greyder i görünce sevindik. Yıllardır Bozuk olan Karapınar, Ağaççılar ve Eskiyayla yolu şimdi asfalt dökülecek mi acaba?

Daha önceki haberlerle ağzımız yandı. Şimdi Haberimize
İŞTE 2015 GENEL SEÇİM ÖNCESİ HABERİMİZİ OKUMAK İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNE TIKLAYIN,

İŞTE YİNE AYNI KASIM SEÇİMİ ÖNCESİ HABAREMİZİ OKUMAK İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNE TIKLAYIN.

“ Hayırlısı ile yeni yolumuz yapılsın" Yıllardır çektiğimiz bozuk yolların engelleri yüzünden araçlarımız eskidi. Şimdi bakalım 2 Seçimde olmayan yolumuz Referandum öncesi olacak mı?

Bugun Yol açma çalımalarına başlayan Greyder eskiyayla ya yaklaştı. Akşam saatlerinde eski yayla ya yakın yerlerde kalan greyder yarında çamlışırsa yolun bozulmuş olan altyapısı bitebilir.

Bizler bu defa yolun olacağını tahmin ediyoruz Çünkü yol çok geniş ve düzenli bir şekilde açılıyor. Sanki bu defa tamam yolumuz olacak.





Hadi Hayırlısı. Karapınar, Paşalar, Kadıköy, Ağaççılar, Eskiyayla yolu yapım çalışmaları başladı. 16 Nisana kadar oldu oldu. Olmadıysa bir daha yeni bir seçim taa Yerler seçime kadar beklememiz gerekiyor. 

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2017, 22:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
rasit demir-akmanya
rasit demir-akmanya - 7 yıl Önce

dedim ya,hizmetler tüm yila dagilmali,secim gösterisi olarak kullanilmamalidir.

SIRADAKİ HABER