banner392

CHP Adayını açıkladı.

Saadet Partisi, MHP, Ak Parti den sonra CHP de Pamukova Belediye Başkanı adaylarını açıkladı. CHP nin adayı Erdoğan Isır.

CHP Adayını açıkladı.

Dün Pamukova ya gelen CHP Sakarya Milletvekili tarafından CHP nin Pamukova Belediye başkan adayı Erdoğan Isır ın olduğunu açıklayan Engin Özkoç daha sonra partililerle birlikte Şehvarmaz köyüne de ziyarette bulundular.

Pamukova belediye başkanlığında kimlerin aday olduğu merakla beklenirken artık 4 partininde kesin adayını açıklamasından sonra seçim yarışı başlamış oldu.

Başkanlık yarışında ilk adaylığı açıklanan Saadet Partisinden Ahmet Şen olmuştu. Şen den sonra adayını açıklayan MHP oldu. MHP adayı ise emekli Albay Abdullah Bolal oldu. Ak Parti ise adayını açıklamada merakle beklenen parti oldu. Geçen hafta Ak Partinin 5 aday adayı arasından Cevat Keser i aday göstermesinden sonra Pamukova İlçe teşkilatı görevinden istifa ederek Keser in adaylığına tepki gösterdi.

CHP nin kimi aday göstereceği ise merakle bekleniyordu. Gün gece CHP adayının da açıklanmasından sonra seçim yarışı başlamış oldu.

Pamukovahaber olarak 30 Mart yerel seçiminde kime oy vereceksiniz anketi ile seçmen nabzına tutmak için anket hazırladık. Sitemiz sağ köşesinde “Yerel Seçimde hangi parti adayına oy vereceksiniz?” anketimize tercihlerinizle katılabilirsiniz. 



 
Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2014, 00:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
bir dost
bir dost - 10 yıl Önce

yıllardır pamukova özlemiyle gurbet elde yanıp tutuştun , şimdi memleketine hizmet zamanı , umarım bu değerli pamukovalı kardeşlerim seni ikdidara getirecek ve doğru kişi hizmet sunacak , şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun allah yar ve yardımcınız olsun.

sanayi esnafı
sanayi esnafı - 10 yıl Önce

tekyol tek aday ya şen ya ısır biriniz fedakarlık yapıp çekilsin yoksa ikinizde hayal kırıklığına uğrarsınız koilasyon istiyoruz

akhisar
akhisar - 10 yıl Önce

sonuna kadar inanıorum temiz ve dürüst olduğuna ilk olacak ama bende vereceğim oyumu

halk
halk - 10 yıl Önce

seçime tek aday ya siz ya ahmet şen yazı turamı atarsınız bilmem ama biriniz pamukova halkı için çekilsin cevatı yıkmanın tek yolu bu veye şaban dişliyi yıkmanın yolu bu

esnaf
esnaf - 10 yıl Önce

hayırlı olsun ömrümde hiç oy vermedim chp ye ama senin için verceğiz yolun açık olsun

SIRADAKİ HABER