banner392

Cevat Keser Yeniden Aday olduğunu açıkladı.

Pamukova Ayva Festivalinde Kürsüden hitap eden Belediye Başkanı Cevat Keser Yeniden başkan aday olduğunu açıkladı

Pamukova’da 2. düzenenlen Pamukova Eko Pazar Doğal Ürünler ve Ayva Festivaline katılan Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Belediye Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Pamukova Kaymakamı Recai Karel ve cok sayıda siyasi parti temsilcisi, muhtarlar ve vatandaşların da dinlediği konusında Keser, ‘2019 da yapılacak olan belediye başkanlığı seçiminde bu evaladınız, bu kardeşiniz, bu çocuğunuz, bu abinize dediğim giib sayın Genel Başkan Yardımızın tavsiyeleriyle, cumhurbaşkanımızında taktirleriyle adayız” dedi.

 Cevat Keser kürsü konuşmasında adaylığını açıkladıktan sonra küsünün sol fatarafında bulunan genellikle kadın ve genç kızların bulunduğu çoşkulu kalabalığa dönerek “Adaylığımı destekliyormusunuz “ diye seslendi. Üç defa onay isteyen Keser’e kalabalık çoşkulu şekilde evet, evet, evet diye cevap verdiler.

İŞTE CEVAT KESER İN FESTİVALDE YAPTIĞI O KONUŞMA METNİ ŞÖYLE.

“ Hepinizin destekleriyle adayım. Tabiki Sayın Cumhurbaşkanımızın tasvipleriyle. Sayın Genel Başkan vekilimizin de tavsiyeleriyle. İnşallah onlardan şüpheleri olduğunu zannetmiyoruz. Bizlere o ışıkları verdiler. V netice itibariyla da bizde birileri gibi seçime 1 sene 2 sene bakan değil. Otuz sene sizlerin hizmetkarınızım, otuz senedir sizing hizmetkarınızım. Doğruysa doğru deyin. Yalansa yalan deyin “dedi.

YÜZDE YETMİŞ OY SÖZÜ ALDI.

Keser, kendini dinleyen sevenlerinden de yüzde yetmiş oy sözü aldı. “Yine 2019 da da yöne Zeki Toçoğlu ile birlikte Pamukova Belediye başkanı adayı olarak Cevat kardeşiniz, evladınız, çocuğunuzla beraber sizlerden ben şahsıma belediye başkanı ardayı olarak inşallah Zeki Toçoğluna da Büyükşehirde yüzde yetmiş oy istiyorum. Beni mahçup etmeyin. Beni bu güne kadar mahçup etmediniz. Benim halkım, benim vatandaşım, benim köylüm, benim kadın, genç, kız yaşlım, benim hiçbir zaman sözümü yerde bırıkmadılar. Yüzde yetmiş dedik. Yüzde yetmiş çıktı.”dedi.

İŞTE CEVAT KESER İN O KONUŞMASI.  (alttaki vedeodan izleyebilirsiniz)

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2018, 20:32

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER