banner392

AKP liler 2 koldan tek yoldan başbakanı dinlemeye gittiler.

Bugün Sakarya ya gelen başbakanı dinlemek için Pamukova dan çok sayıda otobüs kaldırıldı. Belediye önünden kalkan otobüslerin önünden Cevat Keser grubu, Ak Parti ilçe binası önünden ise Güven Övün grubu gitti.

AKP liler 2 koldan tek yoldan başbakanı dinlemeye gittiler.

Sakarya ya gelen başbakanı karşılamak için günlerdir hazırlık yapan ve belediye hopörlerinden de anonslarla vatandaşlara çağrı yapan Cevat Keser yine ilginç görüntüler verdi. Keser öğlenden sonra belediye önünde bekleyen otobüslerle Sakarya ya gidecek vatandaşların önünde açık araç üzerinde şehir turu attıktan sonra Adapazarına gitti.


Pamukova Ak Parti ilçe binası önünde toplanan ikinci grup ise Belediye başkan aday adayı olan Güven Övün’ün de bulunduğu bölgeden başka bir gurup olarak başbakanı karşılamak için Adapazarına gittiler. Pamukovadan Başbakanı karşılamak için giden iki ayrı grup iki koldan D-650 karayolundan gittiler.


Başbakanı dinlemek için giden iki ayrı grupta dikkatlerden kaçmayan ise 2009 da yerel seçimlerde MHP den başkan olarak seçilen ve daha sonra Ak Partiye geçen Cevat Keser otobüslerin üzerine kendi afişini asması oldu. Yine Ak Partiden Pamukova belediye başkan aday adayı olan eczacı Güven Övün ise parti binası önünden kalkan araçların önünden gitti. Kendisi ile ilgili hiçbir afiş ve broşur kullandırmadı. Kalkan araçların önünde sadece başbakanı öven afişlerle donatıldı.

Pamukova da belediye başkan adayının açıklanmasına az bir zaman kala,  Ak Partiden kimin aday olacağı merak edildiği şu günlerde partide yarışan 5 adaydan Güven Övün ve Cevat Keser den birinin her an adaylığının açıklanacağı vatandaşlar kadar diğer partili adaylar tarafından da merakla bekleniyor. 
Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2013, 01:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
akhisarlı
akhisarlı - 10 yıl Önce

p.ovanın bu kadar güzel bir ilçe olmasının tek sebebi cevat keserdir. teşekkür etmek yerine eleştiriyosunuz. 15 yıllık başkan varken dünkülerin seçilmesinin zor olduğunu biliyoruz akıllı bir başbakanımız var. unutmayın!!!

garibanlar  kazanacak
garibanlar kazanacak - 10 yıl Önce

gariban nın yanında olan cevat keser i destekliyoruz oylarımız cevat keser e

PAMUKOVALI LEVENT
PAMUKOVALI LEVENT - 10 yıl Önce

bi̇i̇leri̇ çikip cevat keseri̇ hala kötülüyorlar acaba bu adam mi̇llete neyapti kimsenin zoruna gi̇tmesi̇n bu adam gene beledi̇ye başkani olacak

PAMUKOVALI
PAMUKOVALI - 10 yıl Önce

cevat keser az biraz kalibinin adami ol polis hüseyin biyikliyida yanina fedai olarak aldin galiba

ismini vermek istemeyen yazar
ismini vermek istemeyen yazar - 10 yıl Önce

pamukovanın geleceği için iyiliği için kesinlikle güven övün belediye başkanı olmalı .... adamin dibi güven övün :)

Karabüklü
Karabüklü - 10 yıl Önce

heralde cevat keser aday gösterilmeyeceğini anlayınca kendine ortam hazırlamak için başbakanın fotoğrafını yada akpartinin amblemini kullanmadı.her şey ortada eğer cevat keser aday gösterilsin 2 güne kalmaz akp yide satar.

SIRADAKİ HABER