banner392

Pamukova da Asfalt Çalışmaları başladı.

Uzun süredir belediye tarafından Pamukova’nın alt yapısı çalışmaları devam etti. Ancak Pamukova’nın alt yapısı, (Doğalgaz, kanalizasyon, atık su, su şebekesinin yenilenmesi vb) önemli alt yapı çalışmaları yüzünden yer yer vatandaşları bezdiren çalımalar sonunda bitti ve ilçenin bozuk yollarına asfalt dökme çalışmaları başlatıldı.

Pamukova da Asfalt Çalışmaları başladı.

 Bugün sabah saatlerinde başlayan asfalt çalışmalarını Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu da yakından izledi.

İlçede devam eden diğer yatırımları da yerinde gören Zeki Toçoğlu’na Pamukova Belediye başkanı Cevat Keser ve Belediye Meclis Üyeleri yanında belediye çalışanları da refakat ettiler.

TOÇOĞLU’NU SABAH SAATLERİNDE GELDİĞİ İLÇEDE BELEDİYE GİRİŞİNDE BELEDİYE ZABITASI EKİBİ KARŞILADI.

Pamukova ya günübirlik ziyarette bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu Belediye de bir süre Cevat Keser ve belediye meclisi üyelerinden Pamukova’da ki yatırımlar hakkında bilgi aldıktan sonra Pamukova da biten alt yapı üzerine kaplanacağı söylenen asflatın dökülmesini izledi.

Cumhuriyet Mahallesinde Ankara Caddesi üzerine dökülmeye başlanan asfalt dökme işine dualar edilerek başlandı.

GÖLPARK DENİLEN AİLE PARKINI TOÇOĞLU BEĞENDİ.

Asfalt çalışmalarının başlatılmasından sonra Pamukova da ilk defa ailelere yönelik Gölpark denilen Park Zeki Toçoğlu tarafından gezilip görüldü. Parkta bir süre de banklarda oturup başkanla ve meclis üyeleri ile sohbet eden başkan Toçoğlu parkın güzel olduğunu söyledi. Cevat Keser’i tebrik etti.


ESENTEPE (BAYRAKTEPE) MESİRE VE PİKNİK ALANI.



Pamukova’nın Kuzey bölgesinde yüksek bir tepe üzerine kurulan Bayrak Tepe mesire alanı Zeki Toçoğlu’na gezdirildi. Toçoğlu Bayraktepe ye çıkıp Pamkova ya tepeden baktı. Pamukova’nın yükseklerinden Mekece tarafından Eskişehir yönünden gelen tüm araçların uzaktan gelişini seyreden başkan, daha sonra doğu bölgesinden Adapazarı yönüne doğru daha farklı manzaranın güzelliklerini izledikten sonra başkan CevatKeser i yaptıkları çalışmalardan dolayı kutladı.

KESER TOÇOĞLUNA DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ.

Başkan Keser, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Zeki Toçoğlu ile her konuda uyumlu bir şekilde hareket ediyoruz. Bu uyumlu ve koordineli çalışmalarımız neticesinde alt yapı çalışmalarımız bitme aşamasına gelmiş, ekiplerimiz alt yapısı biten yerlerde kilitli taş parke çalışmalarını yerine getirmeye başlamıştır. Bu günde Büyükşehir Belediye Başkanımızın katılımlarıyla asfaltlama çalışmalarına Bismillah deyip başladık. Ben ilçemize yapmış oldukları hizmetlerden dolayı bir kez daha ilçe halkım adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Zeki Toçoğlu’na yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

PAMUKOVA DA BAŞLANAN ASFALT DÖKME İŞLERİNDE 110 BİN TON ASAFLAT KULLANILACAK.

Pamukova da biten altyapı çalışmalarının son bölümü olan bozulan yolların onarılması tesviyesi ve düzgün hale getirilmesi için kullanılacak olan asflat miktarının 110 bin ton olacağı öğrenildi.

Vatandaşlar ise, bir an önce yolların düzgün ve tozdan kurtulmuş hale gelecek olmasından dolayı sevinç duyduklarını ifade ettiler.  

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2016, 23:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER