banner392

Ziraat Bankası Müdürü Kaya’dan çiftçilere destek sözü

Pamukova’dan Bolu’ya atanan Ziraat Bankası müdürü İlyas Becer den sonra gelen yeni müdür Yusuf Kaya Çiftçinin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Ziraat Bankası Müdürü Kaya’dan çiftçilere destek sözü

Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Fakültesi mezunu olan ve ilk göreve 1999 da Kütahya / Tavşanlı ilçesi Ziraat Bankası Şubesinde başlayan ve yurdun değişik yerlerinde çalıştıktan sonra Pamukova’ya atanan yeni Yusuf Kaya Pamukova ya ilk defa görevi dolayısıyle geldiklerini ve ilçenin doğal ve fiziki olarak güzel yer olduğunu gördüklerini söyledi.

Pamukova nın verimli topraklar üzerinde kurulmuş olduğunu gördükten sonra “Pamukova da özellikle ziraat ve hayvancılık açısından dahada verimli çalışmalar yapılabileceğini anladım” dedi.

“Pamukova insanının çalışkan ve güler yüzlü olduklarını da görüp müşterilerle tanıştıktan sonra anladım. Burada insanlarla daha güzel işler yapabiliriz. Çiftçimizin ihtiyacı olan her türlü destek konusunda onlara kapımız açık, her tür ekipman ve gübre desteği konusunda yardımcı olabilir çiftçimize elimizden gelen desteği veribiliriz. Onlar yeterki yapacakları işlerle ilgili projelerini bizlerle paylaşsınlar elimizden gelen desteği vermeye hazırız” diyen müdür

Evli ve 2 çocuk babası olan Yeni müdür Kaya Pamukova ya taşında ve artık Pamukova da ikamet edecek.

Pamukovahaber olarak Yeni müdüre görevinde başarılar diliyoruz. 
Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2016, 21:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER