banner392

Kübra Karataş ve Burak Uyumaz Evlendiler

Sakarya’nın Tanınmış ailelerinden Uyumaz ve Karataş ların çocukları Kübra ve Burak güzel bir düğünle evlendiler.

Kübra Karataş ve Burak Uyumaz Evlendiler
 Kubra Kartaş ile Burak Uyumaz’ın ömür boyu mutlu olacakları dünya evine girmeye adım attıkları gecede tanınan çok sayıda önemli kişi onların evlilik yolundaki aldıkları kararlara saygı gösterdi ve tanıklık ettiler.

Dün gece Sakarya Erkan Sezgin Düğün ve toplantı salonunda yapılan Burak ve Kübra'nın düğünde Nikah şahitliğini Avukat Mehmet Mangıroğlu ile Enver Toçoğlu ve Selçuk Kurşat Koca yaptılar.

Kübra ve Burak ın mutlu gününde gençleri yalnız bırakmayan ve onlara her zaman yakın olan Avukat ve siyesetçi Mehmet Mangıroğlu nikah töreni öncesinde gençlere övgü dolu sözler söyledi ve kuracakları güzel yuvada mutluluklar diledi.

Adapazı nikah Memur ise gençlerin nikahını kıydı ve evlilik cüzdanlarını şahitlerin önünde yeni evlenen gençlere teslim etti.

Kübra ve Burak nikah töreninden sonra düğün pastalarını kestiler, Kesilen pastalardan ilk dilimleri gelin ve damada ikram edildikten sonra davetlilere dağıtıldı.

Kübra ve Burak ın düğüne gelen eş dost tanıdık ve çok sayıda devetli gece boyunda oynadılar, damat ve gelini oynattılar gönüllerince gece geçirdiler.

Eski Adapazarı Soförler Odası Başkanı ve Rumeli Balkan Türkleri Eğitim Federasyonu kurucusu Adnan Uyumaz’ın oğlunun düğününe Tekirdağ, Lüleburgaz dan da katılanlar vardı.

Gecede Rumeli Balkan Türkleri Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Şaban Koludra ve yine Sakarya Balkan Türkleri Akraba Toplulukları Federasyonu Başkanı Burhanettin Çalışkan en çok göze çarpan konuklardan dı.

Kübra ve Burak Uyumaz çiftine Pamukovahaber olarak ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 
NİKAH ŞAHİDİ MANGİROĞLU GENÇLERE MUTLLUKLAR DİLEDİ

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2016, 08:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER