banner392

Ne olacak Pamukova Devlet Hastanesinin hali?

Pamukova Devlet Hastanesinin 1999 Depreminde hasar görmesinden sonra başlayan yeni Hastane yapımı müteahhit firma tarafından durduruldu.

Ne olacak Pamukova Devlet Hastanesinin hali?

Yüklenici firma El Yapı İnşaat tarafından yapımına Ocak 2018 tarihinde başlanan,  Ağustos 2019 tarihinde ise bitirilmesi gereken yapımcı firma aniden inşaatı bıraktı.

25 Yataklı 13 ay içinde günün Belediye Başkanı Cevat Keser tarafından kamuya duyurulmuş ve Modern bir hastane olacağı söylenmişti.

Pamukova’ya kalıcı, modern, teknolojik donanımı yüksek, hekim ve uzman doktor ihtiyacı tam olan, yeni bir hastane yapılması için’ çalışıyoruz dendikten sonra, Pamukova Devlet Hastanesi eski Sağlık Ocağına taşınmış ve orada hizmet vermeye devam etmiş ve hala Hastane Prefabrikte hizmet veriyor.

Ne olduysa El Yapı İnşaat Hastane yapımını durdurup Pamukova da 1 bekçi ve birde koruyucu bırakıp sırra kadem bastı.

Şimdi Pamukovalılar Pamukova Devlet Hastanesinin akibeti ne olacak diye soruyorlar. Pamukovahaber olarak dün gece çekimlerini yaptığımız Pamukova Devlet Hastanesi cevresinde ve giriş kapısında muhattap olacak görevli bulamadık.

İnsan Sağlığı için en önemli hizmetin Sağlık Olduğunu bildiğimiz halde. Hastane çeveresinde ki okul ve yurt gibi yapıların dörtr-dörtlük yapılmış ve hizmet verdiklerini gördük.

Peki Yine Soruyoruz: ‘Pamukova Devlet Hastanesinin hali ne olacak?

2018 TARİHİNDE PAMUKOVAHABER TARAFINDAN YAZILAN HABER (Fotoğrafın üzerine tıkla ve oku)

PAMUKOVA DEVLET HASTANESİNİN BUGÜNKÜ DURUMU BÖYLE

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2019, 20:00

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER