banner392

İşte Millet Bahçelerinden bir canlı örnek.

15 Temmuz Öncesi Türk Silahlı Kuvvetlerine ait olan ve şimdi Esenler Belediyesine devri yapılmış Millet Bahçesinde çocuklar için oyun parkları yanında kaz, ördek, keçi gibi hayvanların bulunduğu bahçeler var.

İşte Millet Bahçelerinden bir canlı örnek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan tarafından dillendirilen Millet Bahçeleri seçim öncesi tartışmalara neden olmuştu.

Bu haberimizde İstanbul / Esenlerde 15 Temmuz'dan Askeri alanda yapılmaya başlanmasından sonra şu ana kadar yapılan bahçe, piknik alanları, yanından Cami ve Cami yakınlarında kurulmuş 65 yaşları üzerinden olan yaşlılara parasız çay ikramı yapılan İkinci Bahar Kıraathanesi,

ona yakın yerde gençlerin kıtap okuduğu daha çok öğrencilerin geldiği Millet Kıraathanesi bulunuyor. Yine camiye yakın yerde Gül Bahçesi yapılmış.

Eşme Ayvasından, muşmula gibi meyvelerin yetiştirildiği meyve ağaçları var. Bu kümesler ve meyve bahçeleri öğrenciler için inceleme bahçeleri olarak hizmette veriyorlar.

ESENLER MİLLET BAHÇESİNİN EN İLGİNÇ BÖLÜMÜ YÜRÜYÜŞ ALANI
Millet Bahçesinin ilk girişinden itibaren bisiklet ve yaya olarak gezilebilecek yoldan ayrı yalınayak yürünerek stres atıldığı iddia edilen yol var.

İstabul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Meclis toplantısında ilginç diyaloglarla basına çıkan Esenler Belediye Başkanı M. Fatih Göksu Millet Bahçesini anlatırken yalınayak bahçede yürümenin çok güzel olduğunu söylemiş ve İmamoğlu ise ' Peki toplantıya gelirken lütfen yalınayak yürüyüp gelin hiç değilse toplantıda stresiniz olmaz' demişti.


İŞTE TÜRKİYE DE YAPILMAYA BAŞLANAN MİLLET BAHÇELERİNDEN BİR ÖRNEĞİ BÖYLECE BİZLER YAYINLAMIŞ OLDUK.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER