banner392

SEÇİME DOĞRU: İrfan Metin

Pamukova nın çiçeği burnunda 39 yaşında siyasete atılan genç dinamik, atılgan Milletvekili adayı İrfan Metin eğer seçilirse Pamukova için, Sakarya için ve ülkesi için çalışacağını söylerken, “Pamukova dan destek bekliyorum.”diyor

SEÇİME DOĞRU: İrfan Metin
Has Partinin barajı aşacağını söyleyen İrfan Metin İlk defa milletvekili adayı olduğunu, Pamukova’nın yıllardan beri milletvekili adayı çıkarmadığını bunun ise talihsizlik olduğunu belirterek
“Ben bu geleneği kırmak için sahaya çıktım. Has Parti Genel Başkanı nın siyasi duruşu ve siyaset anlayışı beni Has Parti de görev almaya itti!” diyor
 
1972 yılında Pamuova da dünya ya gelen babasını ise 10 aylıkken kaybeden İrfan Metin beş kardeş, iki ablası ve iki de abisi var. Abileri Burhan ve İlhan başarıları ile tanınıyor. İrfan ise Pamukova da Okul kantinleri işletmeciliği ile biliniyor. Pamukova’da her öğrenci İran Metin’i “İrfan Abi” olarak biliyor.
İrfan Metin çocukların abisi, Pamukova esnafının meslektaşı, köylülerin ise tanıdığı bir kişiliğe sahip. Çarşı, Pazarda İrfan Metin’i görüp te tanımayan esnaf yok gibi.
Seçim çalışmalarında gezilerde onun ikna edici konuşmalarını gördük. Genç ve enerji dolu bir Milletvekili adayının bıkmadan usanmadan insanların ellerini sıkıp onlara gösterdiği sıcak sinerjiyi gördük. Kendi bölgesinde gezmedik, el sıkmadık seçmen bırakmayan İrfan Metin Geyve bölgesimde de gitmediği köy ve mahalle kalmadı.
 
İrfan Metin’in öne çıkan özelliklerinden biriside sporcu kişiliği.
İrfan Metin aynı zamanda Fevziyespor da top oynuyor. Fevzilespor’un kalecisi, O Fevziyesporun her şeyi. Bu sene Amator kulüplerde Pamukova gurubunda oynayan 5 takımın en favori takımı Fevziyespor.
 
İlk ve Orta Okulu Pamukova da okuyan İrfan Metin Adapazarı Ali Dilmen Lisesi, Bilecik Ertuğrulgazi Lisesinde okudu. Onun futbola olan tutkusu daha sonra okul hayatlarında ara vermelerine yol açtı. Yaklaşık 16 sene amatör kuluplerde top koşturdu. Daha sonra Eskişehir’de Turizm ve Otelcilik Okulunda okudu okulu bitirmeden hayata atıldı. 1995 yılı nisan ayında evlendi ve halen iki tane evladı var.

 
1993 yılında başladığı iş hayatı Okul kantinleri işletmeciği ile başladı. Pamukova’da 3 okulun kantin işletmeciğinide yapan Metin aynı zamanda Han-gar ayakkabı işyeri ile de başarılı iş hayatına devam ediyor.
 
Belediye Meclis üyeliği adaylık deneyimi var.
Geçen dönem Pamukova da Belediye Meclis üyesi adayı da oldu. İrfan Metin Has Parti de çevresinin israrı ve onların kendilerini orda görmek istemeleri üzerine Milletvekili adayı olarak başvurdu.
Has Parti Genel başkanı Numan Kurtulmuş İrfan Metin’i Sakarya’dan 5. Sıra Melletvekili adayı olarak onay verdi. O günden itibaren gece gündüz seçim çalışmalarına devam eden Has Parti Sakarya Milletvekili adayı İrfan Metin’i arkadaşları yalnız bırakmıyor.

 
Aday olduktan sonra ki görüşlerini aldığmız İrfan Metin sunları söylüyor.
“Geçen dönem belediye meclis üyesi adayı oldum. Geçen süre içinde yaşanan talihsiz olaylardan sonra en azından bu dönem siyasetten uzak kalmayı düşünüyordum. Sayın Has Parti ilçe başkanı Metin Işık beyin milletvekilliği teklifini düşünüp, süre istedim. Düzgün siyasi fikirlerini taktır ettiğim Numan Kurtulmuş beyin partisinde Has Parti saflarında görev almayı kabul ettim” diyor.
“Pamukova’nın siyaseten arka palanda kalmış olması, yöre halkının duyarlılığını görmek istedim. Bu yüzden siyasete atıldım. Ancak seçim çalışmalarında insanların gösterdiği ilgiden anladım ki gerçekten Pamukova yıllardır sahipsiz kalmış ve tam 40 senedir milletvekili görmemiş bir ilçe, bunu bana her gittiğim yerde hissettrdiler. Bende bu beklenti ve teveccüh üzerine gece gündüz insanlarımızla beraber oldum ve seçima kadarda onlara gitmeye ve partimizin görüşlerini anlatmaya devam edeceğim” dedi

 
“HAS PARTİ BARAJ ÜSTÜNDE BİR PARTİ. HATTA SÜPRİZ YAPACAK BİR PARTİ”
Has partinin yüzde on barajı üzerinde olduğunu yapılan anketlerde görüyoruz. Pamukovalı hemşerilerimden oy bekliyoruz. Pamukova eğer bu imtihanı başarı ile geçerse çok şey kazanacak” diyen İrfan Metin kah köylerde, kah mahallelerde seçim çalışmalarına devam ediyor. Bizde İrfan Metin e başarılar diliyoruz.
 
Mehmet Yavuz
Pamukovahaber.com
Özel haber

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2011, 03:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ekmek
ekmek - 13 yıl Önce

önce ekmek sonra siyaset saygılar

mesut
mesut - 13 yıl Önce

irfancım siyaset sana göre değil, sen çocuklara bişeyler sat para üstü verme yerine sakız, şeker vb şeyler ver...

e.atay
e.atay - 13 yıl Önce

CHP'den Melek ablamız ve Has partiden İrfan kardeşimiz milletvekili olamazlarsa bile gönlümüzün milletvekilleri olacaklar.Her ikiside bu yola baş koydular.Yolları açık olsun.

Ali
Ali - 13 yıl Önce

günes bir gün, haksiz kazanclarin, yancilarin, kokmus zihniyetlrin, akilli gecinen aptallarin olmadigi güne dogacak . Irfan abi, basarilar dilerim, Ali (ALMANYA).

F.A
F.A - 13 yıl Önce

hayırlı olsun irfab abi ALLAH yolunu açık etsin

ilhan metin
ilhan metin - 13 yıl Önce

Pamukovamızla siyasiler yıllarca dalga geçtiler.Sadece seçim zamanları kapıdan hayırlı işler seçim biter karabatak gibi kaybolurlar.Pamukovamıza birlik beraberliğimizi gösterme açısından fırsat doğdu.Has partiden irfan kerdeşim,CHP den melek ablamız.Haydi pamukovamızın duyarlı insanları gösterin kendinizi bizim başka gidecek yerimiz yok bu topraklar bizim,bir olalım dik duyarlı olalım,bütün siyasiler görsün pamukovamızın birliğini...

R. İRİ
R. İRİ - 13 yıl Önce

İrfan abi seçimi kanıcağını biliyorum seçimden sonra tostlara para vermem ona göre..

S. KÖSE
S. KÖSE - 13 yıl Önce

ABİ ÇOK DOĞRU BİR HARAKET BİZ KARDEŞLERİNE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOSUN CANI GÖNÜLDEN YANINDAYIZ...


SIRADAKİ HABER