banner392

Pamukova da da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramının 94. Yılı tüm yurtta olduğu gibi Pamukova da da kutlandı. Törenlere kaymakam, belediye başkanı Garnizon komutanı yanında daire amirleri ile bazı vatandaşlarda katıldı.

Pamukova da da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı.

Pamukova da Zafer Bayramı Kutlamaları na geçen yıllarda olduğu gibi sabah erken saatlerde Kaymakamlık, Belediye ve Garnizon komutanlığı çelengi Tören alanında Atatürk büstü önüne konması ile başlandı.

İstiklal Marşı ve ebediyete göç etmiş şehitler adına saygı duruşunda bulunuldu. Günle ilgili konuşmalar yapıldı.

Siyasi parti temsilcilerinin de katıldığı 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları törenine katılan protokol ve daire amirlerinin Kaymakamı Cuhuriyet Mahallesindeki Kamakamlık makamında ziyaretleri ile son buldu.

 SAKARYA DA İSE 30 AĞUSTOS TÖRENİNE CHP LİLERİN DAHA FAZLA İLGİ GÖSTERDİĞİ GÖRÜLDÜ.

Sakarya daki 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamalarına CHP liler in çelenk koyma ve kalabalık şekilde katılımları dikkatlerden kaçmadı. Kent Meydanına gelen CHP liler le birlikte İl Başkanı Ayça Taşkent CHP çelengini tören alanında Atatürk büstü önünü koyular. Teşkent partilelerle birlikte gönün anısına fotoğraf ta çektirdi.

İSTANUL DA 30 AĞUSTOS ZAFER BYRAMI KUTLAMALARI

Yurdun birçok yerinde Zafer Bayramı kutlamaları çoşku içinde geçti bunun başında İstanbul geliyor. İstanbulda kutlamaların en coşkulu yerlerinden olan Taksim de çoşkulu kalabalıklara sahne oldu. Ellerinde Türk bayrakları, Atatürk posterleri ile 30 Ağustos u kutlayanlar gece boyunca alanlarda kalacakları görüntülerini verdiler.

Bu yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları daha bir kalabalık ve milli duyguların hakim olduğu birlik ve beraberlik içinde geçti. 
Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2016, 22:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER