banner392

Radyonet’i ziyaret ettik.

Pamukova da ilk İnternet haberciliği yayınını 2004 yılında başlatan Pamukovahaber.com olarak şimdi de bir ilke daha imza atarak Pamukovafm radyo yayınına başlamış bulunuyoruz.

Radyonet’i ziyaret ettik.

 Dünya da gün geçtikçe gelişen internet radyoculuğunun Pamukova da da ilk kurucusu olarak Radyo Pamukova Fm olarak yayınlarımız başlamış bulunuyor. İlk Pamukovahaber. Com internet haberciliğinde olduğu gibi şimdi sıra daha çok çalışarak radyomuz ile ilgili yeni programlar üretmek ve tüm dünyaya pamukova nın internet üzerinden sesini duyurmak olacaktır.

 
Radyoculuk alanında Sakarya’dan yayın yapan bölgemizin önde gelen yerel radyolarından Radyonet’i ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldık.
 
Sakarya da Pakajan olarak hizmet veren Radyonet Genel Düdürü Hakan Coşar bizleri işyerinde karşıladı ve öncelikle pamukovafm’in hayırlı olmasını diledi. Birlikte ziyette bulunduğumuz Pamukova’nın eski Belediye Başkanlarından emekli Avukat Süleyman Uysal’ın olduğu ziyarette radyo stüdyosuda ziyaret edildi. Yayın öncesi bizleri karşılayan Rodyonet Halkla İlişkiler Sorumlusu Bahar Acar nasıl yayın yapıldığı hakkında bilgiler sundu. Bir ara konuk sandalyesine oturan Av. Süleyman Uysal günümüzde radyoların aranır oludğunu söyledi.
 
Uysal: “Aslında radyo dinlemek daha güzel ve daha huzur verici, insanlar işlerini yaparken radyo dinleyerek hem işini yapabiliyor, hemde radyodan haberler başta olmak üzere her konuyu dinleyebiliyorlar. Radyo işleri aksatmıyor. Ancak Telvizyonlar sürekli izlemek istendiği için gözleri yoruyor ve insanları işlerinden ediyor. Şahsen ben radyo dinlemeyi tercih ediyorum” dedi.
 
Radyonet Genel Müdürü Hakan Coşar ise Süleyman Uysal’ı tanıdığını söyledi. Yıllardır basın hayatında olduklarını söyleyen Hakan Coşar: “Süleyman bey sizleri daha önce siyaset yaptığınız dönemlerde hatırladım. O zamanlar DSP il Başkanlığı yaptığınızı biliyorum. Şu an yine siyasetle uğraşıyormusunuz” diye  sordu. Süleyman Uysal ise emekli olduğunu söyledi. “Ancak aktif olarak siyaset yapmıyorum. Ama siyasetten hiç bir zaman uzak kalmadık. Yeri gelince ülke meseleleri üzerine konuşuyoruz” dedi.



 
 
Radyonet ziyaretimizde pamukovafm ile Rodyanet arasında zaman zaman ortak yayınlar yapılması konusunda görüş alış verişinde bulunuldu.
 
Yapılacak ortak projelerde Pamukova dan yapılacak yayınların Radyonet ile ortak olarak verilebilmesi, Radyonet programlarının da Pamukova’dan dinlenilebilmesi için ortak projler üzerinde duruldu. Ortak yayınlar konusunda olumlu görüşlerden sonra ileriki günlerde de çalışmaların devam etirilmesi konusunda karara varıldı.
 
PAMUKOVA RODYO FM İ PAMUKOVAHABER ÜZERİNDEN DİNLEYEBİLİRSİNİZ.
Sitenin üst kısmında bulunan plaş playere tıklayarak, yada butonun altındaki winnap, media player, Quick time den de tıklayarak 24 saat dinleyebilirsiniz.



Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2012, 11:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER