banner392

Çavuşoğlu Kuruyemiş dükkanı törenle hizmete girdi.

Çok eskilerde kalan ve hala damak tadı olarak aradığımız hani o sıcak kuruyemiş dükkanları vardı, paketleme işi çıkınca tarihe karışmış bu tür kuru yemiş dükkanlarından biri Pamukova da hizmete girdi.

Çavuşoğlu Kuruyemiş dükkanı törenle hizmete girdi.
Çavuşoğlu Kuruyemiş dükkanı olarak bugün hizmete törenle giren Kuru Yemiş dükkanının açılış kurdelesini Belediye Meclis üyesi ve başkanın izinli olması nedeniyle yerine bakan Tacettin Efe ve Osman Yılmaz birlikte kestiler ve dualar eşlinde hizmete açtılar.

Fehmi Yurdagidiş tarafından açılan yeni Çavuşoğlu Kuruyemiş dükkanı açılışına çok sayıda Pamukovalı katıldı. Pamukova’nın esnafları ve vatandaşları yeni işyerini gezerek satış reyonunda gezdiler ve işyerinden taze kuru yemişler ve şekerler alarak tadına baktılar.

İşyeri sahibini tebrik edip hayırlı olsun dediler. Yeni Kuru Yemiş dükkanının Pamukova da bir eksiği gidermek ve ilçeye hizmet için açtıklarını söyleyen Fehmi Yurdagidiş: Açılış gününe katılan herkese teşekkür etti.

“Yeni işe yerimizi Pamukovalılara hizmet vermek için açtık. Zengin dökme kuruyemiş çeşitlerimiz, şekerleme çeşitlerimiz, draje çikolatalarımız, bayram şekerlerimiz, çocuklar için jelibon çeşitlerimiz, bebetonun şekerlemeleri, kuru üzüm, kuru incir, kuru kayısı ve muhtelif ürünlerimiz ile gazlı veya meyveli içeceklerimiz ile hizmet vereceğiz”
dedi.

Dört yola inen Atatürk Caddesi üzerinde 12/B nolu binada hizmete giren Çavuşoğlu Kuruyemiş dükkanı açılışından itibaren Pamukovalılar tarafından yoğun şekilde alışverişe neden oldu.

Pamukovahaber.com olarak bizde yeni işyerine hayırlı olsun diyor hayırlı müşteriler diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2012, 01:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER