banner392

Sakaryalı şairler buluştu.

4 Şubat Cumartesi günü Öğretmen Evinde hazırlanan Sakarya Yazarlar ve Şairler Derneği üyelerinin şair ve şiir severleri bir araya getirme gecesi yoğun ilgi ile gerçekleştirildi.

Sakaryalı şairler buluştu.
Sakarya Yazarlar ve Dairler Derneği Adapazarı’nda bulunan öğretmen evinde bir araya gelerek hasret giderdiler. Geceye katılan şiir severler ile unutulmaz bir akşam yaşadılar.
 
Geceye katılan Sakarya Yazarlar ve Şairler Derneği yönetim kurulu hazır bulunurken Başkan Kenan Balcı ve Başkan Yardımcısı Erdal Dursun; gecenin anlam ve önemini belirten birer konuşma yaptılar.
Başkan Kenan Balcı:
 
“Kültürümüzün gelecek kuşaklara en verimli şekilde aktarılması için ozanlar ve şairler halkın gözü kulağı ve hatta düşüncesi olurlar. Gelecek nesillerin kültürümüzün var olan bu geleneğini kaybolmadan aktarılması için böyle gece ve günlere ihtiyacımız vardır. Bu tür etkinliklere yerel yönetimlerin sahip çıkmasını beklemekteyiz '' dedi.
 
Başkan yardımcısı Erdal Dursun ise: Sivil toplum örgütlerinin hele bizim gibi kültür derneklerinin var olması için üye aidat ve bağışlarla var olabileceğini derneğimizin bünyesinde yayın hayatını sürdüren Çağdaş Ekin Dergisinin maddi imkansızlıklardan dolayı iki aydır çıkmaması nedeni ile üzgün olduğunu ve şiir severler, halkımızı ve derneğimizi maddi manevi katkı yapmaya davet etti.
 
Yoğun katılımın olduğu gecede katılımcılar hem derneklerine sahip çıktılarını gösterdiler hem de şiir dolu bir gece geçirdiler.
 
CANSES HABER
Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2012, 22:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER