banner392

İşte ağaç sevgimiz

Pamukova da daha önce belediye tarafından ilçenin değişik yerlerinde dikilen ağaçlara kimler zarar veriyor. Yukarı mezarlık karşısında Karandere deresinin karşında çok sayıda ağacın kabukları soyulduğu gibi ağaçlarda kemirilmiş. İşte ağaç sevgimiz.

İşte ağaç sevgimiz
Ağaç dikme mevsimi olan bu günlerde ağacı sevme üzerine okullarda verilen derslere rağmen hala ağaç sevgisini kazanmış değiliz. Maalesef pamukovahaber kameralarına takılan bu görüntülerde daha önce belediye tarafından dikilmiş Yukarı mezarlık karşısındaki çok sayıda ağacın kabuğu soyulduğu gibi bazılarında ise keçi gibi kemirgenlerin ağaçları kemirdiklerini görüntüledik. Yetkililerin dikkatini çekiyoruz. Ağacı sevemeyen toplumlar gelişmiş, çağdaş ya da modern toplumlar olamazlar.
Birde Pamukova da ben yaptım doğrudur, sen yaptın yanlıştırdan ziyade, yapılanlar milletin parası ile yapılmış ve millete mal olmuş işlerdir. Yapılanları koruma ise yine milletin oyu ile seçilmiş kişilerin görevidir. Ya da uyarmak vatandaşlık görevidir. Bunu da böyle bilmemiz gerekiyor.
Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2010, 01:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER