banner392

Naci Kuru Eskişehir emniyet müdürü olarak atandı

Aslen Pamukova doğumlu olan İçişleri Bakanlığının atama kararıyla Ağrı'dan Eskişehir'e atanan Emniyet Müdürü Naci Kuru, ocak ayının ilk haftasından görevine başlamayı planladığını söyledi.

Naci Kuru Eskişehir emniyet müdürü olarak atandı
Naci Kuru, AA muhabirine, yaklaşık 14 yıl önce görev yaptığı Eskişehir'e yeniden hizmet etme şansı verildiği için mutlu olduğunu belirtti.
Atama kararının Resmi Gazete'de yayımlanıp duyurulmasından sonra Ağrı'da veda ziyaretlerine başladığını ifade eden Kuru, şöyle konuştu:
''Ağrı Emniyet Müdürlüğüne atanan Polis Başmüfettişi Halil Karataş'a görevimi devredeceğim. Devir-teslimden önce ziyaretler olduğu için biraz zamana ihtiyaç duyuluyor. Ocak ayının ilk haftasında Eskişehir'deki görevime başlamayı düşünüyorum. Tabi bu arada göreve başlama tarihimi devlet büyüklerimizin kente yapacakları olası ziyaretleri de göz önünde tutarak planlıyorum. Eskişehir halkıyla yeniden buluşacak olmaktan son derece memnunum.''
Daha önce Ağrı Valisi olan ve emekli olup Eşkişehir’e yerleşen Pamukova’lı Mehmet Çetin’le birlikte çalışmıştı.
 
Naci Kuru
İlk ve ortaokulu Adapazarı'nda tamamladı. Polis Koleji ve Polis Akademisini bitirdikten sonra(1984) yılında Komiser Yardımcısı olarak göreve başladı. Sırasıyla Uşak, Eskişehir, Malatya'da görev yaptıktan sonra (1993-1996) yılları arasında İsviçre-Bern Büyükelçiliğinde Güvenlik ataşesi görevinde bulundu. Evli ve 2 çocuk babası olan Naci KURU (1997) yılında 4.Sınıf Emniyet Müdürü olarak Bursa'ya atandı. Güvenlik, Çevik Kuvvet, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüklerinde bulunduktan sonra Bursa ve İzmir illerinde 5 yıl Asayiş Hizmetlerinden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcılığı görevinden sonra 2008 yılında 1.Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi etti. İzmir Bölgesi Polis Başmüfettişliği görevini yürütürken 20 Aralık 2008 tarihli kararname ile Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanmıştı.
Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2010, 03:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
mahmut ekşi
mahmut ekşi - 13 yıl Önce

değerli aile dostumuzun oğlu ve aknanım olan sayın müdürüme görevinde başarılar dilerim

süleyman Duralı
süleyman Duralı - 13 yıl Önce

yeni görevn hayırlıolsun.başarın daimolsun selamlar

İbrahim GÜNER
İbrahim GÜNER - 13 yıl Önce

Sayın Müdürümüzün, Pamukovalı bir hemşehrisi olarak gurur duydum. Hayırlı olmasını diliyorum. Allahn yollarını açık etsin inşallah. Saygılarımı sunuyorum.

çetin çaylak
çetin çaylak - 13 yıl Önce

merhaba sevgılı dostlar nacı kuru turkocagı caddesınse rahmetlı kepekcı nejdet amcanın oğludur bısım komsumuz sayılır bısde onunla pamukovalı olarak gurur duyuyoruz allah uzun ömur versın

kocaeli emniyetten hemşerisi
kocaeli emniyetten hemşerisi - 13 yıl Önce

sayın müdürümüzün yeni görev yerinin hayırlı olmasını dilerim.kocaeli

Nurettin Doğan
Nurettin Doğan - 13 yıl Önce

Pamukovalı gençler işte örnek alacağınız gerçek Pamuova'lı,eşraftan rahmetli KEPEKCİ lakaplı ağabeyimizin oğlu.Pamukova'lı gençler, sizler işte böyle makamlara layıksınız.Sizleri böyle makamlarda görerek göğüsümüzün kabarmasını, bizlere çok görmeyin.
Sevgili Naci bizi gururlandırdın. Görevinde başarılar diler, gözlerinden öperim. Nurettin Doğan

ibrahim güner
ibrahim güner - 13 yıl Önce

sayın müdürümüzün pamukovalı bir hemşehrisi olarak gurur duydum. hayırlı olmasını diliyorum. allahn yollarını açık etsin inşallah. saygılarımı sunuyorum.

SIRADAKİ HABER