banner392

Anadolu Lisesi öğrencilerinden bir demet şiir

Pamukova Anadolu Lisesi edebiyat öğretmeni İlker Bilaloğlu’nun öncülüğünde 16 öğrencinin hazırladığı “Şiir Dinletisi” gecesinde veliler ve konuklar zaman zaman duygulandılar. Annem şiiri okunurken ise gözyaşları dökenler oldu.

Anadolu Lisesi öğrencilerinden  bir demet şiir
Pamukova Anadolu Lisesi öğrencileri 75. Yıl İlk Öğretim Okulu salonunda dün gece Şiir Dinletisi ve gitar resitali verdiler. Geceye İlçe Emniyet Müdürü Yüksel Usta, Okul müdürleri ve veliler katıldılar. CHP Milletvekili aday adayı Melek Gürevin de şiir dinletisi gecesine katılanlar arasındaydı.
Gitar resitali eşliğinde, sahnede şiirlerini okuyan öğrencilerin gösterdikleri performans velilerden bol bol alkış aldı. Son bölümlerde bir öğrencinin “Annem” adlı şiiri okuduğu anlarda ise dinleyenlerin bazıları gözyaşlarını tutamadı.
Okul müdürü Fatma Ergen gece ve okulun etkinlikleri ile ilgili şunları söyledi.
“Okul olarak kültür etkinliklerimize devam ediyoruz. Sene başında yaptığımız Oratoryo dan sonra ikinci etkinliğimiz Şiir Dinletisi oldu. Bundan sonra bir tiyatromuz olacak. Etkinliklerimiz sürecek. Artı başarılarımızda sürecek. Sadece sosyal alanda değil derslerdeki başarılarımızda artarak devam edecek” dedi.


Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2011, 02:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Selahattin Çırak
Selahattin Çırak - 13 yıl Önce

ANADOLU LİSESİNİ KUTLARIM HER AY BİR ETKİNLİĞE İMZA ATACAKLARINA İNANCİM SONSUZDUR
BU TOPLUM AĞLAMAKTAN YORULDU DÜŞÜNDÜREN ETKİNLİKLERDE
BAŞARILAR DİLERİM

SIRADAKİ HABER