banner392

TAFT Ödeme Merkezi açıldı

Pamukova da TAFT (Tüm Anlaşmalı Fatura Tahsilat Merkezi) açıldı. Tarık Keskin tarafından açılan ödeme noktasında 72 çeşit fatura ödemesi online üzerinden yapılacak.

TAFT Ödeme Merkezi açıldı
Uzun yıllardır Amerika’da çalışan Kasım Keskin’in oğlu Tarık Keskin tarafından açılan Ödeme Noktası nı şimdilik kardeşi Faruk Keskin yürütüyor.
 
Pamukova TAFT ödeme şubesi Türkiye de 187’ci bayii olarak hizmet verecek. Sakarya Erenler de, Geyve ve Hendek te de şubesi olan TAFT ı Pamukova ya getirmekte amaçlarının para kazanmaktan çok hizmet etmek olduğunu söyleyen Tarık Keskin şunları söyledi:
 
“Pamukova gün geçtikçe gelişip nüfus olarak da büyümekte, Bizde ilçemize bir katkı yapmak ve bir şeyler yapmak düşüncesi içinde gurbette çalışıyoruz. Günümüzde yoğun tempo içinde olanlar insanlarımız çeşitli ödemelerini daha hızlı ve daha güvenli yapmak istiyorlar, Taft bunun için tam bir hız ofisidir. Her türlü fatura ödemelerini ofisimizde online olarak alıyoruz. Ödeme geçikmesi diye bir şey söz konusu olmuyor. Bunun için TAFT ın pamukova şübesini açtık. Pamukova ya hayırlı olsun. Yakında bende Pamukova ya döneceğim. “ dedi.
 
Pamukovalıların yakından tanıdığı yıllardır Pamukova’da dolmuş taksicilik yapan Kasım Keskin in oğlu olan Tarık Keskin açtı. Yeni ödeme noktası Mehmet Akif caddesi 2 nolu binada bulunuyor.    
Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2011, 01:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER