banner392

ADD Olağan Kongresini yaptı

Pamukova Atatürkçü Düşünce Derneği Olğan Kongresini yaptı. Konge sonunda Yene yönetim kurulu üyeleri belirlendi. Yönetime oy çokluğu ile seçilen yeni yönetim Salı günü toplanarak başkan seçimini yapacak.

ADD Olağan Kongresini yaptı
Pamukova ADD nin İki senede bir yapılan Olağan Kurul Kongresinde Divan Kurulu üyeliklerine Başkan Avukat Süleyman Uysal, Katip Üyeliğe Nedim Kaya, Üye Hıdır Kama, Üye Yücel Parla getirildiler.
 
Pamukova Kütüphanesinde yapılan kongere sayğı duruşu ve İstiklal marşının okunmasından sonra üye yoklaması yapıldı. Katılan üye sayısının çokluğu tesbit edildikten sonra gündemlere geçildi.
Hesapların ibrası için konuşma yapan başkan Ahmet Özek derneğin gelir ve giderleri. Yaptıkları faaliyetleri anlattı.
 
Üyelerin hesapların ibrasını oy çokluğu ile kabul etmelerinden sonra yönetim kurulu üyeleri seçimine geçildi.
Kapalı oy açık tasnif şeklinde yapılan oylamada yeni yönetim kurulu üyeleri belirlendi. 7 kişilik yeni
 
yönetim kurulu üyeleri şunlar:
1-Erdoğan Isır
2-Yılmaz Yapar
3-Murat Aydoğdu
4-Süleyman Uysal
5-Yüce Parla
6-Ahmet Özek
7-Uğur Er
Yönetim kurulu üyelerinin Salı günü yapacağı toplantıdan sonra görev bölümü yapılacak. ADD nin yeni başkanını  ise aynı gün yönetim kurulu üyeleri seçecekler.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2011, 01:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
-
- - 13 yıl Önce

Neden Yönetimde bir bayan bile yok?

Adnan Yildiz
Adnan Yildiz - 13 yıl Önce

Yorum yapan arkadasinin ne ifade ettigini kavrayamadim,teknoloji sayesinde dusunceni ogrendim ve yazma firsati buldum,nasil geride olabiliriz ki?Elbet ki,el ele vercegiz, birlik olacagiz,sence ADD'ginin baska bir gayretimi var?Anladigim kadariyla Suriye'de olanlari tavsip etmiyorsun.Tunus ve Misir teknoloji sayesinde devrim yapti hatirlatirim.Suriye ile Turkiye'yi mukayese bile edemeyiz,Turkiye'de bir demokrasi var,oy kullanabiliyorsun, dusuncelerini ifade edebiliyorsun,gerci bu kolay olmuyor ama neticede .......

İNTİFADA
İNTİFADA - 13 yıl Önce

KIYMETLİ ARKADAŞLARIM HEPİNİZİN TOPLUMDA BİR KARİYERİ VAR HEPİNİZİN ŞAHSINA BÜYÜK SAYGI DUYUYORUM AMA ARTIK DEVİR İLİM VE BİLGİ ÇAĞIDIR DÜNYA VE TEKNOLOJİ ÇOK HIZLI BİR ŞEKİLDE DEĞİŞİYOR BU GELİŞİMİN VE DEĞİŞİMİN GERİSİNDE KALIRSAK NESLİMİZE İHANET ETMİŞ OLURUZ BU BOŞ ŞEYLERE KIYMETLİ VAKTİNİZİ HARCAMAYINIZ. BAK ÜLKEMİZDE VE DÜNYADA ZULÜM, KAN VE GÖZYAŞI VAR EĞER TEKNOLOJİNİN GERİSİNDE KALIRSAK BU KAN VE GÖZYAŞINI DURDURAMAYIZ. BAK ATEŞ KAPIMIZA DAYANDI ATEŞ SURİYEDE ONDAN SONRA ALLAH MUHAFAZA TÜRKİYEDE OLACAK ONUNİÇİN ELELE VERECEĞİZ BİRLİK OLACAĞIZ YAŞANABİLİR BİR DÜNYAYI HEP BİRLİKTE KURACAĞIZ YOKSA TORUNLARIMIZ ÇOK SIKINTI ÇEKECEKLER.

SIRADAKİ HABER