banner392

Pamukova da tren kazası sonrası yol açıldı.

Eskişehire kadar Ankara Eskişehir arası çalışan hızlı trenle gelen yolcuları İstanbula götüren Başkent Ekspresi Pamukova Fevziye köyü hemzemin geçitinde iş makinası yüklü tıra çarpı, Kazada makinst feci şekilde can verdi. Makinist yardımcısıda yaralı olarak Toyota Acil Yardım Hastanesine kaldırıldı.

Pamukova da tren kazası sonrası yol açıldı.
Saat 15.45’te 11117 sefer sayılı İbrahim Sarı (56) yönetimindeki Başkent Ekspresi Fevziye köyü hemzemin geçitinde çarptığı İş makinası yüklü Kenan Kaplan yönetimindeki 54 EA 673 plakalı tır Hızlı Tren şantiyesine iş makinası götürüyordu.
Trenin çarpması sonucu tarlaya sürüklenen tır üzerindeki dozer başkent ekspresi makinistinin kabinini felç etti. Makinist feci şekilde darbe aldıktan sonra tren tamamen makinistin kontrolünden çıktı. Kazadan sonra tren 400 metre sonra durabildi. Yardımcı makinist Veysel Karaçiracı ise yaralandı. Karaçiracı Sakarya Toyoto İlk Yardım hastanesine götürüldü.
Olaydan sonra yolcular Arifiye Tren İstasyonuna Pamukova Otobüsleri ile taşındılar.
Olay anında tren de aniden bir sallanma ve kaza sesi duydukların söyleyen yolcular kortuklarını söylediler. Yaşlı yolculardan bazıları ise sinir krizleri geçirdiler. Pamukova 112 Acil servisi sağlıkçıları korkmuş hastaları ayakta tedavi etti.

Yaralı 5 hasta ise Pamkuova Devlet Hastanesine ve ordan da Sakarya daki hastanelere sevk edildiler.
TREN YOLU ULAŞIMA AÇILDI.
Kazadan sonra yaklaşık 5 saat kapanan yol, yeniden saat 20.00 suları açıldı. Kaza yapan Başkent Eksperesi yeniden yoluna devam etti.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2011, 00:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
sinan kemik
sinan kemik - 13 yıl Önce

tüm herkese büyük geçmiş olsun. ölen makinistimizede allahtan rahmet dilerim...ailesininde başı sag olsun...

kenan
kenan - 13 yıl Önce

Gecmi olsun herkese allah korumuş tren dekinleri

gülseren alikadıoğulları
gülseren alikadıoğulları - 13 yıl Önce

allah makınıstın mekanını cennet eylesın , aılesınde de sabırlar versın o kazada bızde bu trendeydık 3uncu vagondaydık ve bır andan heryer toz duman oldu
soluma bakktıgımda kepce gozlerımın onunde yere duserek param parca oldu ama tum yolcular trenın raydan cıktıgını zannettık bu korku gercekten cok kotu bı tecrube oldu ...

emre
emre - 13 yıl Önce

cok özenle secilmiş bir cümle sanırım...
"Trenin çarpması sonucu tarlaya sürüklenen tır üzerindeki dozer başkent ekspresi makinistinin kabinini felç etti. "

SIRADAKİ HABER