banner392

Turgutlu köyünde Gece yarısı çıkan yangın iki katlı evi kül etti.

Turgutlu köyünde cumartesi günü gece yarısı saat: 2.00 suları Ali Değerli ve Bünyamin Değerli’ye ait iki katlı ahşap evin alt katında elektrik kontağından çıkan yangın ahşap evi kül etti.

Turgutlu köyünde Gece yarısı çıkan yangın iki katlı evi kül etti.
Gece yarısı çıkan yangını alt kattaki Ali Değerli son anda fark etti ve kendini dışarıya attı. Daha sonra ikinci kattaki gelini ve çocuklarını da uyandıran Ali Değerli onları olabilecek daha kötü felaketten kurtarmış oldu.
Kendi canlarını yangından kurtaran Değerli aileleri komşularına haber verdiler. Yangını gören duyan köylü evi söndürmek için yangın yerine akın ettiler. Pamukova İtfaiyesinin de olay yerine gelmesi ile köylü ve itfaiye aracının çabaları sonucu yangın diğer evlere sıçramadan söndürüldü. Ancak evde kullanılabilecek hiçbir eşya kalmadı.
Köylü, zaten fakir olan Değerli ailesine yardım etmek için kollarını sıvadı. Ancak yaklaşan kış nedeni ile bir an önce başlarını sokacak yer ve okula gidecek çocukları için yardım gerektiğini söyleyen Köy Muhtarı Mehmet Tuncer; yardımseverden yardım beklediklerini söyledi. Muhtar;
“Turgutlu köyü ve ihtiyar heyeti olarak evini kaybetmiş olan Ali Değerli abiyemize heyet ve köy halkı olarak elimizden gelen desteği vereceğiz. Pazartesi günü başta kaymakamımız olmak üzere bayındırlık yetkililerinden de yardım ve destek talibinde bulunacağım. Kış a kadar mağdur olmuş bu insanlara yardımcı olmak isteyen yardımseverlerden de destek bekliyoruz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2012, 00:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
gülben demir
gülben demir - 12 yıl Önce

ulviye yenge evin halini gördüm ve çok üzüldüm onunla geçmiş olsun

SIRADAKİ HABER