Geceye Pamukova Kaymakamı Gürsel Temurci ve eşi, Belediye Başkanı Fatih Akın, Garnizon komutanı, Can Demir, Sakarya Amatör Kulüpler Federasyon Başkanı Yaşar Zimba, Pamukova gençlik ve spor başkanı Mehmet Atmaca, Pamukova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sabri Güney, Pamukova Şoförler Odası Başkanı Mesut Kiraz katıldılar.
GECE İLE İLGİLİ VİDEO
EFSANE TAKIM
42 Yıl önce kurulan Fevziye Spor Başkanı İbrahim Keskin 2. dönem de Efsane takımına bakanlık yapmaya devam ediyor.
Gecede Mikrofon alan Başkan İbrahim Keskin:
Gelen misafirlere “Hoş geldiniz” dedi.
“Fevziye Sporun Dğum gününü kutluyoruz. Önceki toplantıda bazı sözler vermiştik. Bunun sevincini yaşıyoruz. Aynı zamanda 18 Eylül Fevziye Sporumuzun kuruluş yıl dönümü bu akşamda Amatör Kulüpler Başkanımın göstermiş olduğu kulübümüzün başarısından dolayı tarafımıza şampiyonluk kupasını verecekler. ŞAMPİYON OLDUĞMUZ İÇİN ÇOK SEVİNÇLİYİZ. Ben burada şampiyonlukta emeği geçen hocamıza futbolcularımıza, halkımıza bize destek veren kaymakamımıza Belediye Başkanımıza, oda başkanlarımıza, Şahin Pastanesi sahibi Yakup Şahin arkadaşımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Kulüp Başkanı İbrahim Keskin den sonra Amatör küme kulupleri Başkanı Yaşar Zimba konuştu.
Zimba Sporun faydalarından söz etti ve Fevziye Spor Kulüp başkanını da övdü. “Bütün kulüpleri böyle başkan lazım. Başkanımız sınıfı geçti. Dedi.
Ve emeği geçenlere teşekkür etti. Fevziye kulübün başarısında övdü ve “1. Kümede de başarılar diyorum” dedi. Ekonomik durumu iyi olarlar 1. kümeye çıksınlar. Iyi olmayanlar 2. kümede oynasınlar” diyen Zımba: “ Bütün Spor kulüpleri aslında bacasız fabrika gibidir. Orada gençleri yetiştiririz. Dedi.
Geceye katılan muhtarlar, ve vatandaşlar Fevziye Sporu Kutladılar. Günün pastasını Kaymakam, Belediye Başkanı, Garnizon Komutanı ve Kulüp Başkanı birlikte kestiler. Sahin Pastanesi tarafından yapılan Pasta geceye katılanlara ikram edildi. Gecenin anısına hatıra fotoğrafları çekildi.