Kategoriler

Pamukovahaber

Çilekli köyünde Çilek Festivali Olabilecek en coşkulu Festivallerden biri oldu.

Pamukova Çilekli Köyünde 3.sü yapılan “Çilek Festivaline binlerce katılım oldu. Cumartesi günü başlayan Çilek Festivaline uzaktan gelenler zaman zaman trafik yoğunluğu yüzünden yolda beklemek durumunda kaldılar.

Pamukova Belediyesi katkıları ile yapılan etkinlikte güvenlik güçleri yolun açık kalabilmesi için mesailerini arttırdılar. Çilekli Köyüne giden yollar yoğun trafik yüzünden zaman zaman durma noktasına geldi.

Pamukova’nın Yayla Köylerinden olan Çilekli Mahallesi bu sene Festivalin 3.cüsü gerçekleştirdi. Çilek Festivali bahanesi ile başlayan Etkinlik zaman içinde büyük bir etkinliğe büründü. Çilekli ve Çevresinde yetişen Doğal ürünlerin de pazarlandığı etkinliğe sahasında büyük kalabalıklar toplandı.

Türkiye’nin birçok ilinden de etkinliğe katılan esnaflar Pamukova Belediyesin katkıları ile pazar tezgahları ve yöreye ait yiyecekler için tezgahlar yapıldı. Yöresel içli köfteler,  Gözlemeler ve meyveler pazara çıkarıldı.

FESTİVALDEN CANLI GÖRÜNTÜLER

ÇOCUKLAR İÇİN PARASIZ OYUN ALANLARI KURULDU

Çocuklar için oyun sahaları kuruldu. Onları mutlu edecek oyuncaklar dağıldı. Oyunlar oynatıldı.

SANATÇILAR SAHNE ALDILAR.

CAKIR MUHAMMED SAHNADE

Başta çakır Muhammed olmak üzere yerel sanatçılar sahna aldılar.

Festivalin amacı olan bölgede yetişen Çilek Ürünlerini tanıtmak olan Çelek Festivalde en iyi çilek yetiştirenler ödüllendirildiler.

FESTİVALE İLGİ BÜYÜK OLDU. 

Pamukova Çilekli Köyünde yapılan festivale gerçekten çok büyük ilgi oldu. Pazar günü ise İstanbul’dan bile gelenler oldu. Ve Güvenliği sağlamak için güvenlik güçleri 24 saat görevleri başında kaldılar. Daha çok trafik düzenin sağlamak için çaba harcadılar.

Pamukova Çilekli de Çilek Festivali çok güzel bir şekilde başladı ve güzel bitti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Siyaset
112 Kez Görüntülendi.
CHP’liler Pamukova Esnafını ziyaret ettiler
Özel Haber
88 Kez Görüntülendi.
Ne alırsan 100 tl yi duyunca akın ettiler
Sıcak Haber
116 Kez Görüntülendi.
Kalp krizi geçiren Polis Memuru Fahrettin Bulut bugün Pamukova da ebediyete uğurlandı
Eğitim
180 Kez Görüntülendi.
ÖĞRETMENLER GÜNÜ PAMUKOVA DA BÖYLE KUTLANDI.
Siyaset
279 Kez Görüntülendi.
Ümit Dikbayır CHP ye geçtikten sonra Geyve, Taraklı ve Pamukova ya da ziyaretlerde bulundu.
Son Dakika
520 Kez Görüntülendi.
Yılmaz İri bugün ebediyete uğurlandı.
Özel Haber
204 Kez Görüntülendi.
Pamukova; Yerli Ürünler ve Ayva Festivaline bir kere daha ev sahipliği yaptı.
Spor
292 Kez Görüntülendi.
Fevziye Spor Sonunda Kupasına kavuştu.
Güncel
321 Kez Görüntülendi.
Çilekli köyünde Çilek Festivali Olabilecek en coşkulu Festivallerden biri oldu.
Özel Haber
280 Kez Görüntülendi.
Pamukova da Karadenizliler Yaz Şenliklerine büyük ilgi gösterdiler.