banner392

Trafik Denetimleri arttırıldı.

Ülke Genelinde Trafik Denetimleri İç İşleri Bakanlığı Genelgesi doğrultusunde kesintisiz vşekilde 24 saat moduna göre devam ediyor.

Trafik Denetimleri arttırıldı.

Trafik Polislerinin D-650 Karayolu Pamukova Bölgesi Yakınlarında tam denetim yaptıkları anda çekitğimiz görüntülerde Genel Denetim yaptıklarnı Pamukovahaber kameralarına yansıdı.

Toplu Taşıma araçları Covid 19 Tedbirleri kapsamında Yapılan denetimlerde araçlarda zorunlu olan maske takma kontrolleri, Araçlarda Hız Kontrolu, Radarla yapıldıktan sonra araçlarda Yük ağırlıkları, Tonaj kurallarına uyup uyulmadığı, hız, kırmızı ışıkta geçiş kurallarına uyum kontrolu denetlenirken, kurallara uymayanlarada cezalar kesilirken, Seyir halindeki araçlarda sürücülerin cep telefonu ile konuşmalarıda trafik suçu olduğu için uymayanlara da cezalar kesiliyor.

Ekipler 24 saat kuralı şeklinde çalışırken, Geceleri ise yaptıkları denetimlerde alkol denetimleri, şehirlerarası yolcu otobüslerinde de arama inceleme kuralara uyulup –uyulmadığı denenetimleri yapılıyor.

D-650 Karyolunda Adapazarından Eskişehir e kadar sıkı denetimler Gündüz ve gece devam ediyor.

Sağlıkçılar gibi Covid 19 tedbirlerinin uygulanıp uygulanmadığını sürekli denetleyen güvenlik güçleri içinde tarfık denetimlerde en çok çalışan kurum ve polislerde kurum çalışanları olduğu için vatandaşların görevini yapan Trafik Polislerine yardımcı olması gerekiyor.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER