banner392

Pamukova’ya yağmur, yükseklere dolu yağdı.

Bugün Pamukova’nın yükseklerine yağan dolu çiftçileri korkuttu. Öğle saatlerinde yüksek kesimlerinde başlayan dolunun yeni çiçek açan meyve ve çileklere zarar verdiği düşünülüyor

Pamukova’ya yağmur, yükseklere dolu yağdı.

Çilekli köyünde bahçesinde olan Sezgin İzmirli bir anda dolu yağmaya başlayınca telefonunun kamerası ile çektiği dolu yağışından sonra gördüklerini sosyal paylaşım sitesinde paylaştı.

Sezgin İzmirli fotoğraflarının altına ise, Kısa süreli dolu yağışı oldu. Çilekler ve meyveler çiçekteydi. Araziyi gezmiş değiliz. Az veya çok zarar olduğunu düşünüyoruz. Az da olsa var zarar mutlaka” diye not düştü.

Pamukova’nın yüksek kesimlerinde kalan Eskiyayla, Bakacak, Gonca, Çilekli, Hüseyinli ve Kemaliye Mahallerinde etkili olan dolunun verdiği zarar daha sonra görülebilecek.

PAMUKOVA YA DA YAĞMUR YAĞDI.

Yükseklere dolu yağdıktan sonra Pamukova merkezine de yağmur yağdı. Yağış kısa süreli oldu. Ancak yoğun şekilde yağan yağmur sel gibi aktı.

PAMUKOVA DA SOKAĞA ÇIKMAYA TAM UYULUYOR.

Koronavirüsten korunma tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı uygulanan ilçede sadece fırınlar ve tarım ilacı satan bayiler dışında görevliler sokağa çıkarken, bazı iş yerleri ise izin alarak çalışabiliyorlar.

PAMUKOVA’NIN EN LAZIM TARIM ALET VE ADAVATLARINI ONARAN TAMİR YAPAN DEMİRCİSİ ENVER KIDIK’I TAM GAZ ÇALIŞIRKEN BULDUK.

Pamukovalı Soğuk Demirci Enver Kıdık Çiftçiler için kazma, kürek, kaynak işleri yapıyor. Yılların Zanaatkarı Enver Kıdıklı üretime katkısı olan bir sanatkar.

İŞTE PAMUKOVA DA YAĞMUR, YÜKSEKLERDE DOLU YAĞIŞI VE BİRDE SOĞUK DEMİRCİ ENVER KIDIK’IN ÇEKİÇ SESLERİ ARASINDA PAMUKOVA

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2020, 17:20

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER