banner392

Kemal Kılıcdaroğlu Sakarya da tarihi kalabalıklara konuştu

14 Mayıs Erken Seçimi içi Çalışmalarını sürdüren Cumhur Başkanı Adaylarından en iddialısı CHP Genel Başkanı ve 13. Cumhur Başkanı adayı Kemal Kılıcdaroğlu Sakarya da da bir ilke daha imza attı. CHP Tarihinde ilk defa en kalabalık Sakarya Mitingi gerçekleşti.

Kemal Kılıcdaroğlu Sakarya da tarihi kalabalıklara konuştu

Millet İttifakı Olarak Sakarya Kent Meydanında gerçekleşen Mitinge ilçelerdende çok katılanlar oldu.

Sakarya Kent Meydanında 9 Mayıs Pazar Günü Saat: 17.00 da yapılan Mitingte özellikle basın çok sıkıntı çekti.

Kente Meydanında 2 gün önce İyi Parti Genel Başkanı ve Millet İttifakının ikinci büyük partisi olan İyi Partinin Genel başkanının Büyük Sakarya Mitinginde Kent Meydanını daha düzerli bir şekilde düzenlendiği halde Kemal Kılıçdaroğlu Mitingi için yapılan düzenleme Basın Mensupları İyi Parti mitindeki platformları Yerlerine konulmadığı için gerçekten Basın mensupları tamamen izleyiciler içine sıkıştırıldı.

Konuşmaların Yapıldığı platform ceveresine ise milletvekellerine ve belli kişlere yer verildiği için Basın Mesnupları ile zaman zaman emniyet yetkilileri arasında tartışmalar yaşandı.

ZON GÜNLERİN KAHRANLARI BASIN MENSUPLARI YİNE DE ZOR ÇEKİMLERİNİ YAPTILAR

Dünkü Sakarya Büyük Mitingine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkını Yardımcıcı Manusur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Temel Karamollaoğlu katıldılar.

KEMAL KILICTAROGLU

13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu Sakarya da Kent Meydanında Kedisini dinlemek için gelen kalabalıkara seslendi. Selam veren Kılıcdaroğlu

“Burda bulunmktan mutluyum. Sizlerle konuşmaktan memnunum. Karamsar bir hava olduğunu biliyorum. Büyük endişelerin olduğunu biliyorum. Evladı twit atığı zaman endişe eden anaları biliyorum. Mutakta yangın var. Ev kirası, su parası, okul parası, beslenme parası, işsizlik, bütn dertleri derleri yaşadıklarını biliyorum. Dolayısıyla benim görevim Cumhurbaşkanları Yardımcıları ile bilikte bu ülkenin sorunlarını çözmek. Biz Paraya Talip değiliz.

Biz 85 Milyonun sorunlarını çözmeye talibiz. Bizim Parayla pulla bir işimiz yok.

KUL HAKKI YEMEDİM. KUL HAKKİ YEDİRMEM.

Onlarda söylesinler, onlar niye söyleyemiyorlar. Onlar Kul Hakkı Yemedik diyemiyorlar.

BEN KİMİN NE YAPTIĞINI BİLİYORUM. SİZE SÖZÜM VAR.

Bu ülkede nasıl devlet yönetilirmiş gesterceğim. Devlet aklı neymiş onu göstereceğim. Devlet te liyakat neymiş, işi ehlihe teslim etmek neymiş hepsini göreceksiniz.

Haksızlığa uğrayan gencecik evlatlarımız, kpss sınavına girip yüksek puan alan evlatlarımız, sözlüden elenen evlatlarımız. Onlarla beraber olduk. Onların sorunlarını için çalıştık. Onlarla beraber basın toplantıları yaptık.

Apartman görevililerimiz var onların dertlerini dinledik onlardında sorunları var. onlarında dertlerini dinledik. Ve sorunlarını biliyoruz.  

BENİM BROKRATİK HAYATIMI MERÇEK ALTINA ALDILAR.

Acaba bir şey bulabilirmiyiz diye, Bulamazsınız kardeşim bulamazsınız.

KUL HAKKI YEMEDİM. Boğazımdan aşağı haram lokma geçmedi. Ben kul hakki lemedim kul hakkı yedirmem.

SAKARYALILAR MEYDANLARA SIĞMADILAR

SİZE SÖZ VERDİM.

SİZDEN DE SÖZ İSTİYORUM.

Sandığa giderken komşunuzu yanınıza alın. Komşunuz başka bir partiye, başka bir CM adayına oy veriyorsa ona diyeceksinhiz ki…

Türkiye’nin büyümeye, değişime, ihtıyacı var diyeceksiniz. Türkiyenin zenginleşmeye ihtiyacı var,

Gel bize Devlet aklından başka söz eden, alın terinden. Haktan, hukuktan söz eden, kul hakkını yemekten söz eden yeni şeylerden söz ediyor. Güzel şeylerden söz ediyor. Ahlaktan. Erdemden söz ediyor. O zaman gel kardeşim Oyumuzu Kılıçdaroğluna verelim diyeceksiniz.

"SÖZÜM SÖZ SİZE BAKAN VERECEĞİM "

SÖZÜMÜZ SÖZ MÜ?

Ben size şu sözü veriyorum. Altına da çızıyorum.

85 Milyonun Cumhur Başkanı olacağım. Oy verir vermez, kimsiyi ayırmayacağım. Kimseyi ötekileştirmeyeceğim. Kimseye kem gözlerle bakmayacağım. Kimseye kim ve öfke duymacacağım.

Tam tersi adalet neyi gerektğiriyorsa öyle davranacağım.

Artık bizim huzura ihtiyacımız var. Bizim işe ve aşa ihtiyacımız var. SÖZÜM SÖZ HERKESİN CUMHURBAŞKANI OLACAĞIM dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2023, 21:08

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER