banner392

Kaymakam’a veda yemeği düzenlendi

Sakarya vali yardımcısı olarak atanan Pamukova kaymakamı Abdullah Demir’e Tuna Tan tesislerinde veda yemeği verildi.

 Kaymakam’a veda yemeği düzenlendi
İftar saatinde verilen yemeğe belediye başkanı Cevat Keser, Garnizon Komutan Vekili Jandarma Üsteğmen Ayhan Şenol, Pamukova Cumhuriyet  Savcısı Fatih Şimşek, Hakim Ahmet Meydan, MYO Müdürü Prof. Dr. Ahmet Alp,  İlçe Emniyet Müdürü Yüksel Usta, AKP ve MHP İlçe Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, İlçe de bulunan Kurum amirleri, muhtarlar ve sivil toplum örgütleri temsilcileri katıldılar.
Yemektene sonra konuşma yapan Kaymakam Demir:  Yoğun bir dönemde pamukova’ya geldiğini, duble yol çalışmaları yapımı, hızlı tren inşaatı gibi çalışmaların olduğunu söyledi.
Demir: “Özel İdaremiz ile köy yolları ve kanalizasyon çalışmalarımızı yaptık. Devletimizin katkısı olmadan yaptığımız bazı çalışmalar da oldu. Yol inşaatını yapan firmanın katkıları ile İlçe Tarım Müdürlüğümüzün çevre duvarını, Devlet Hastanemizin bahçesinin asfaltlamasını yaptık. İlçemizin özlemi olan Anadolu Lisesini açıp faaliyete geçirdik. Bahçeşehir Üniversitesinin katkıları ile Anadolu Lisemizin Kütüphane, laboratuar ve bilgisayar bölümlerini açtık. Anaokulumuzu ilçemize kazandırdık" dedi. Vali vardımcısı olduğu sürece de ilçeye olan ilgisinin devam edeceğini söyleyen Kaymakam Demir: “İlimizde ilçemizin bir temsilcisi olarak çalışmalarımız devam edecek. Pamukova çok verimli tabiatı çok güzel bir yer. Halkımız da çok çalışkan. Çalışıyor ve enerjisini ortaya koyuyor. Çalışmaların sonucunda üretilenlerin değerlendirmesinde sonuç alamıyoruz. Kısa bir süre önce meyve ve sebzeciler birliği kuruldu ama sonuç alınamadı. Bir çok fabrika kurmak isteyen girişimci Pamukova da yer aradı ama uygun sanayi arsası olmadığından sonuç alınamadı.  O zaman ne yapmalıyız İlçemizin belediye başkanı ve İl Genel Meclis Üyeleri hemen sanayi arsası olacak bir bölge belirlemeli. Gelecek yatırımcılara 'Evet buyurun sanayi arsanız hazır' diyebilmeliyiz "dedi.
Herkesten helallik isteyen Kaymakam Abdullah Demir:
“Mesainin verdiği stresle yapmak istemediğimiz bir tavrı bizden görmüş olan arkadaşlarımız olmuş olabilir. Ancak hiç kimseye işimizin gerekleri dışında bir tavrımız olmamıştır. Ben herkesin hakkını helal etmesini diliyorum. Ancak helal etmesi için talebi olan arkadaşlarımızın bizimle görüşmesini diliyorum. Hepiniz hakkınızı helal edin " dedi.
Kaymakam Demir'in konuşmasından sonra kürsüye gelen belediye başkanı Cevat Keser Kısı bir dönem de olsa kaymakamımızla beraber görev yaptı. Bu dönem içinde bir tek konuda değil, birçok konuda mbaşarılı işler yaptı, ama son anlatmış oluduğu ilçemize esnafımızın çok büyük desteği olan esnaf bankası tabir etitğimiz Halk Bankasını Pamukova ya getirmek için bire bir genel müdürle irtibat kurarak kaymakamımız başta olmak üzere,  Koop müdürü zeki Özcan ve Koop başkanı Mustafa Serdar Ürerer arkadaşlarımızın birlikte yaptıkları çalışma ile ilçemize kazandırılan bankadan dolayı kendilerine şahsim ve Pamukovalılar adına teşekkür ediyorum, saygılar sunuyorum. Bundan sonra da vali muavini olarak devam edecği görevinde başıralar diliyorum” dedi ve şükran plaketi takdim etti.
Garnizon Komutan Vekili Jandarma Üsteğmen Ayhan Şenol, Hakim Ahmet Meydan, MYO Müdürü Ahmat Alp, Pamukova Anadolu Lisesi Müdürü Fatma Ergen, Muhtarlar Derneği Başkanı Recep Garip, Gökgöz Muhtarı Nihat Erol, Esnaf Kefalet Odası Başkanı Zeki Özcan Kaymakam Demir'e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek plaket ve hediyelerini verdiler.
Gecenin sonunda Kaymakam Demir davetlilerin masalarını dolaşarak veda etti. Demir, 18 Ağustos 2010 Çarşamba günü görevini Ağrı Patnos Kaymakamlığından Pamukova Kaymakamlığına atanan Tuncay Dursun'a devredecek.
Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2010, 13:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER