banner392

Daha yaşına gelmeden parkı eskittiler.

Belediye tarafından 1 yıl önce Elperek Mahallesinde yapılan, adı daha yazılamadan eskitilen parkı korumak için belediye görevlileri masaları boyayarak korumaya çalışıyor.

Daha yaşına gelmeden parkı eskittiler.
 2012 yılında büyük emeklerle yapılan adının da “Cumhuriyet Parkı”  olacağı söylenen park içinde ağaçlar kırıldı. Elektrik lambaları atılan tepiklerle patlatıldı. Panoya atılan taşlarla hurdaya döndürülen yeni parkta bulanan ağaç masalar üzerinde ateşler yakıldı. Üzerilerine yazılar yazıldı. Yediklerini çöp kutularına atma yerine yerlere attılar. Küçüklerin oynaması için kurulan salıncaklara büyükler binerek onları kırdılar.

Gecenin bir yarısında havayi fişekler atıldı. Masalarda oturma yerine üzerlerine çıkılarak ayakları ile çamurladılar. Belediye çalışanları sonunda masaları boyayarak korunacağını düşünüp önlem için boyamaya başladılar.

Milletin vergileri ile herkesin yararlanması için yapılan yaşam alanları olan parklara karşı en güzel önlem bizce kamera sistemlerinin konması. Aksi taktirde park yapmanın bir anmalı olmayacaktır diye düşünüyoruz. 


Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2013, 12:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER