banner392

Pamukova’da da Vergi Haftasının 27. Yılı Kutlamaları başladı.

Pamukova da Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde çeşitli etkinlikler yapılıyor. 27. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında, Pamukova Mal Müdürü Şaban Sel ilk olarak Kaymakam Recai Karal’i ziyaret etti ve kaymakama hafta ile ilgili rozet taktı.

Pamukova’da da Vergi Haftasının 27. Yılı Kutlamaları başladı.

“ Vergilenmiş kazanç kutsaldır. ” Pamukova da Mükelefiyetleri ile ilgi görevlerini zamanında yerine getiren örnek vergi mükelleflerine vergi haftası nedeni ile ziyeretler de bulunan Pamukova Mal Müdürü Şaban Sel mükelleflere teşükkür belgeleri verdi.

Pamukova da Şirketler adına örnek mükellef seçilen Aydın Özdemir’e, Gelir Vergisi Örnek mükellefi Murat Veren’e, Basit Usülde ki vergilendirme de örnek işletici Turhan Ayhan’a teşekkür belgeleri verildi.

Ayrıca Sivil Toplum örgütlerinin temsilcileri Pamkova Soförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ridvan Şahin’e, Pamukova Esnaf ve Sanatklar Odası Başkanı Sabri Günay a da teşekkür Plaketleri verildi.
KAYMAKAM VERGİ HAFTASINDA MAL MÜDÜRÜNÜ KABUL ETTİ. 



VERGİ HAFTASI ETKİNLİKLERİNE ÖĞRENCİLER DE KATILDI.

Pamukova’da okullardaki bazı örgenciler de vergi Vergi Haftası etkinliklerine Mal Müdürlüğünü ziyaret ederek katıldılar. 75. İlk Okulu 4. Sınıf öğrenci ve öğretmenleri Cumhuriyet İlk Okulu 4. Sınıf öğrenci ve öğretmenleri Pamukova Mal Müdürlüğü ve Vergi Dairesini ziyaret ettiler.

Mal Müdürlüğü ve Vergi Dairesini ziyaret eden Cumhuriyet İl Okulu 4/C Sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Halil Türkmen’i Vergi Dairesinda karşılayan Müdür Şaban Sel ve Vergi Dairesi Gelir Uzmanı Erhan Meşe öğrencilere vergi haftası hakında bilgiler verdiler. Verginin kutsal kazanç olduğunu söylen Müdür Sel;

“ Vergilenmiş kazanç Kutsaldır. İstikrarlı bir ekonomik kalkınmanın gerçekleşebilmesi için, toplumun her kesiminin sosyal güvenceye kavuşabilmesi için vergilerlirimizin artması ile mümkündür. Vatandaşlarımızın Anayasal görevi gönüllü olarak yerine getirmesi ve vergi bilincinin yerleşmesi ile sağlanabilir” dedi.

27. Vergi Haftasının 22-28 Şubat tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanacağın da sözlerine ekleyen Mal Müdürü Şaban Sel Vergi Haftasi ile ilgili Pamukova Vergi Dairesine gelen öğrencilere de hafta ile ilgi bilgiler verdi. Gelir Uzmanı Erhan Meşe de daire içindeki bölümleri ve görevlerini anlatılar.

Öğrenciler Mal Müdürlüğü içindeki hizmet bölümlerini gezdikten sonra son gezdikleri yer Mal Müdürü nın makamı oldu. Müdür makamında öğrencileri hediyeler taktim edildi.

Ayrıca Mal müdürü öğrencilere okullarını bitirdikten sonra Mal Müdürü olmalarını ve maliyede görev almalarını istedi. 
VERGİ HAFTASINDA ESNAF ODASINI ZİYARET VE BELGE TAKTIMİ

VERGİ HAFTASINDA S. ODASI BAŞKANI ZİYARET VE BELGE TAKTİMİ

ŞİRKETLER ADINA AYDIN ÖZDEMİRE TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKTİMİ

GELİR VERGİSİ MÜKELLEFİ MURAT VEREN E PLAKET TAKTİMİ

BASİT USULDE VERGİ MÜK. TURHAN AYHAN PLAKET TAKTİMİ

75. YIL İLK OKUL 4. SINIF ÖĞRENCİLERİ

CUMHURİYET İLK OKUL 4 SINIF ÖĞRENCİLERİ




Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2016, 09:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER