banner392

Erken Gelen Bahar Korkutuyor.

Pamukova da Erikler, Bademler, çiçek açtı. Armut ve şeftali de sıra beklerken, kızılcıklar çoktan çiçek açtı bile.

Erken Gelen Bahar Korkutuyor.

 Daha cemrelerin düşmesi tamamlanmadan Mart ayının başında birden ısınmaya başlayan erken bahar havası meyveleri de harekete geçirdi.

Pamukova da ve köylerinde bir anda bembeyaz çiçeklerle baharı müjdeleyen başta erik ağaçları canlıları hareketlendirip bahar havasına sokarken, “ mart ayının bile yarısı kıştır.” diye bilenler kıtlık olacak derken, bazıları da “Allah bilir” diyerek güzel havanın tadını çıkarmaya bakanlarda var. Erken gelen bahar havasında bahçe çalışmalarına gidenlerde var.

Ancak yinede biz Pamukova nın Ağaççılar, Kadıköy ve Eskiyayla mahallelerinden çektiğimiz görüntülerle Kadıköyde her yerin bembeyaz olduğunu, Ağaççılarda ise yine bölgemizde az bulunan kızılcık ağaçlarının açtıklarını, Eskiyayladan ise Bahar Çiçeklerine ve yükseklerde yaşayan kargaların meşe ağacı üzerinden şehre doğru bahar ı seyreden bakışlarını sizlerle paylaşarak hiç değilse bu güzellikleri uzaklarda olan Pamukovalılar’a ve güzel olan her şeyi beğeni ile izleyenlere sunuyoruz.

Yinede bolluk ve bereket diliyoruz.

Not. Burada bilmeyenler için kızılcık ağacının en enken açan, Ancak en geç ürün veren meyve olduğunu da haberimize eklemek isteriz.






 

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2016, 00:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER